Без випікання: рецепт домашньої піци на сковороді, яка виходить кращою, ніж в італійському кафе

Домашня піца — це щось середнє між національною італійською стравою та звичними для нас пирогами, але навіть вдома ми можемо максимально наблизитися до ідеалу.

Хоча у нас завжди є доступ до доставки і ми можемо отримати бажану італійську піцу через 10-20 хвилин після замовлення, інколи дуже хочеться спробувати зробити дещо подібне вдома з тіста та продуктів, які опинилися у нас під рукою. Тим паче, що піца готується доволі легко і уся складність полягає лише у виготовленні тіста.

За наявності кулінарних навичок та бажання здивувати свою родину можна приготувати неймовірну італійську піцу, яку буде важко відрізнити від ресторанної, особливо якщо вдома є піч. Ми ж в свою чергу пропонуємо ознайомитися з рецептом піци, яка навпаки не потребує навіть духовки. Таку закуску можна приготувати прямо на сковорідці і вона вийде доволі ситною, ніжною та приємною на смак. Усе, що вам знадобиться — Це натхнення та любов до експериментів.

Рецепти піци на сковороді, що докладно описують процес виготовлення подібного частування, дуже виручать, якщо несподівано прийшли гості, або немає часу на довге стояння біля плити, а годувати сім’ю треба.

Інгредієнти

  • Борошно – 180 г
  • Сметана – 125 мл
  • Майонез – 100 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Ковбаса – 150 г
  • Сир – 150 г
  • Помідори – 2 шт.
  • Гриби мариновані
  • Цибуля червона
  • Зелень свіжа
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Як приготувати неймовірну домашню піцу на сковороді

Збити віночком суміш із яєць, майонезу та сметани, поступово всипати борошно, продовжуючи перемішувати, має вийти тісто, схоже на хорошу сметану.

Рецепт швидкої піци на сковороді

Велику сковороду змастити олією, вилити тісто, змастити поверхню кетчупом. Нашинкувати на тонкі півкільця цибулю, викласти на тісто, гриби порізати на пластини, укласти поверх цибулі.

Ковбасу нарізати на кубики, присипати цибулю. Начинку прикрити тонкими кільцями помідора, посолити, поперчити, присипати сирною стружкою і дрібно нарізаною зеленню.

Тісто на піцу
Рецепт неймовірної піци на сковороді

Смажити піцу на майонезі та сметані з ковбасою та грибами при слабкому нагріванні, прикривши сковороду кришкою, близько 10 хвилин.

Порізати спеціальним ножем на трикутники та подавати до столу у гарячому вигляді.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.