Такі курячі грудки ви ще не готували. Найсмачніший рецепт мʼяса: легко, ситно та неймовірно соковито

М'ясо — це найкраще джерело незамінних амінокислот, вітамінів та мінералів. Так само цей продукт має прекрасні властивості, такі як ситність та звісно фантастичний смак!

Найдієтичніша частина курячої тушки – грудка. Ніжне біле м’ясо швидко готується і відмінно підходить для того, щоб використовувати його для різних малокалорійних страв з курки. Відварена, смажена, запечена, фарширована куряча грудка завжди смачна, особливо, якщо вона приготовлена ​​за всіма правилами і не стала сухою та жорсткою. Щоб не допустити цього, використовуйте ті секрети, що шеф-кухарі із задоволенням розкривають у рецептах із курячими грудками для всіх бажаючих.

Дієтична куряча грудка хороша для того, щоб з неї готувати смачні та ситні вечері, але не перевантажують зайвими калоріями на ніч. Біле м’ясо грудки може бути перетворене вмілою господинею на неймовірно апетитні страви. І вони не будуть сухими. Додавання спецій, соусів, овочів, грибів, сиру та невеликі кулінарні хитрощі допоможуть з цієї частини курячої тушки отримати соковиті котлети, ніжні відбивні, екзотичні рулети, кишеньки з різними начинками, бефстроганів, плов або грудку по-французьки, запечене з овочами в горщику або в кулінарному рукаві та інші, не менш цікаві, страви.

Інгредієнти

  • вершки 20% – 150 мл
  • сир твердий – 100 г
  • куряча грудка – 1 шт.
  • зелень – 2 ст.
  • часник – 2 зубчики
  • паприка – 1 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • олія рослинна
  • сіль

Приготування курячих грудок

Підготувати м’якоть курячої грудки, нарізати на шматочки, присолити, притрусити меленим перцем, паприкою, перемішати, дати настоятися півгодини.

Як приготувати смачні грудки

Обсмажити в олії до золотистості тоненькі пластинки часнику, вийняти їх, а в цій же сковороді обсмажити при невеликому нагріванні, періодично перевертаючи м’ясо. Влити трохи води, зменшити нагрівання, готувати ще третину години, накривши кришкою.

Рецепт приготування курячого філе в соусі

Крупно натертий сир змішати з вершками, всипати дрібно порубану пряну зелень, залити курку, розмішати. Готувати куряче філе з часником та сиром ще 15 хвилин при ледве помітному кипінні, подавати страву до столу у гарячому вигляді.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?