Готуватимете постійно, бо смачно, аж пальчики оближеш: простий рецепт макаронів у вершково-сирному соусі

Макарони у вершково-сирному соусі - це проста, але надзвичайно смачна страва, яка швидко готується і відома своєю ніжною текстурою та багатим смаком.

Даний рецепт містити у собі поєднання вершків, твердого сиру, часнику та спецій, що створює багатогранний смак. Через ніжну консистенцію соусу, він ідеально обгортає кожен шматочок макаронів, надаючи їм багатошаровий смак.

Ця страва може бути чудовим варіантом для сімейного обіду або швидкого сніданку, адже її легко готувати. Ви можете прикрасити страву тертим сиром та свіжою зеленню, щоб додати ще більше текстур і свіжості.

Інгредієнти:

  • 300 грамів макаронів
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 2 курячі грудки, нарізані на кубики
  • 1 цибуля, нарізана
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізані
  • 200 мл вершків (20-30%)
  • 100 г твердого сиру, тертого
  • Сіль і перець на свій смак
  • Свіжа зелень для прикраси

Рецепт приготування:

У каструлі з киплячою підсоленою водою варіть макарони до готовності згідно з інструкціями на пакуванні. Відцідіть та відкладіть.

На сковороді розігрійте рослинну олію. Додайте курячі кубики та обсмажте до золотистого кольору. Викладіть курку на тарілку.

Рецепт приготування макаронів у вершково-сирному соусі
Рецепт приготування макаронів у вершково-сирному соусі

Додайте ще трошки рослинної олії до сковороди, після чого додайте цибулю та часник. Обсмажте, поки цибуля не стане м’якою. Додайте вершки до цибулі та часнику, доведіть до кипіння, після чого зменште вогонь і додайте тертий сир. Помішуйте, поки сир не розтане, і соус не загустіє. Додайте сіль і перець на свій смак.

Рецепт приготування макаронів у вершково-сирному соусі
Рецепт приготування макаронів у вершково-сирному соусі

Поверніть курку в соус, щоб вона прогрілася. Потім додайте відварені макарони та перемішайте, щоб покрити макарони соусом. Подавайте макарони з вершково-сирним соусом і куркою гарячими, прикрасивши їх свіжою зеленню. Смачного.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.