Справжня загадка столу: рецепт найпростішого та найсмачнішого салатного торта з курячого стегна

А якщо ми запропонуємо вам приготувати не просто салат, а салатний торт? Впевнена, що ваші гості, чи рідні від такого поєднання будуть в захваті. А ви будете вражені від того, що рецепт такий простий та доступний кожному.

Кожна справжня господиня любить, коли її страви приносять велике задоволення. Ми пропонуємо не витрачати багато часу на їх приготування, а довіритися простим, швидким й дуже оригінальним пригощанням.

Сьогодні будемо готувати смачний салатний торт з покроковими зрозумілими діями, аби все вийшло вдало. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти: куряче стегно, консервована кукурудза, рис, консервований ананас, яйце куряче, печериці мариновані, майонез, приправи, сіль та зелень – на свій смак.

Як приготувати салатний торт?
Приготування найсмачнішого салатного торта з курячого стегна

Спосіб приготування:

  1. Для початку нам необхідно відварити рис – 200 г до готовності. Важливо, щоб він вийшов розсипчастий та не злипався, а якщо злипається – промийте його під холодною водою. Починайте робити перший шар свого тортика: на тарілку викладіть приготований, вже остуджений рис та змастіть його майонезом.
  2. Зварити 3 курячих стегна. Бульйон з них – посолити. Коли зварене стегно вичахне, нам необхідно відокремити м’ясо від кістки. Потім наріжте шматочками, викладіть новим шаром поверх рису та змастіть майонезом.
  3. Мариновані грибочки – 350 г теж потрібно нарізати та зверху на м’ясо покрити все майонезом. Далі необхідно викласти консервовану кукурудзу – 370 г, звільнивши, її від маринаду й теж змастіть майонезом.
  4. Зваріть 5 штук яєць, очистивши їх, натріть на дрібній тертці. Сформуйте наступний шар нашого тортика, але майонезом вже покривати не потрібно.
  5. Консервовані ананаси(240 г) наріжте маленькими шматочками, викладіть по колу або по-іншому, на свій смак. Прикрасити можна все зеленню. Перед подачею поставте настоятися в холодильну і можна почати дегустацію.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.