Як приготувати печінковий торт за 30 хвилин: простий рецепт закуски з ароматною начинкою і ніжним смаком

Печінковий торт – ідеальна закуска до святкового столу з особливої нагоди, якою можна потішити рідних і просто у вихідний. Страва проста у приготуванні, не потребує дорогих продуктів, але виходить дуже смачною. Пропонуємо до уваги класичний рецепт печінкового торту за 30 хвилин.

Печінка дуже корисна і смачна, а також з неї можна приготувати безліч різних страв. Печінковий торт на Новий рік вже став класикою. Рецепт коржів незмінний, зате з начинкою можна сміливо експериментувати – обсмажені цибуля і морква, млинці, гриби або навіть капуста.

Список інгредієнтів

Щоб приготувати швидкий печінковий торт, знадобляться наступні продукти:

  • куряча печінка – 600 грамів;
  • цибуля – 1 штука;
  • курячі яйця – 3 штуки;
  • молоко – 200 грамів;
  • пшеничне борошно – 130 грамів;
  • рослинна олія – 3 столові ложки;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • мелений чорний перець за смаком.

Для начинки підготуйте:

  • цибуля – 1 штука;
  • морква – 1-2 штуки;
  • твердий сир або плавлений сирок – 200 грамів;
  • майонез;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • сіль;
  • олія.

Для декору візьміть улюблену зелень і 2 варених яйця.

Готуємо печінковий торт на святковий стіл
Готуємо печінковий торт до святкового столу

Покроковий рецепт печінкового торту за 30 хвилин

Промиту курячу печінку подрібніть у блендері разом з цибулею. Можна також скористатися м’ясорубкою. Додайте молоко, яйця, збийте міксером або вручну вінчиком до однорідності. Посоліть, поперчіть, додайте 3 столові ложки олії, перемішайте, після чого порціями всипайте борошно. Тісто за консистенцією має бути рідким, однорідним, як на млинці.

Для начинки натріть моркву на дрібній тертці, цибулю наріжне невеличкими кубиками та підсмажте овочі на олії. Сир або плавлений сирок окремо натріть на великій тертці.

Готуємо печінковий торт на святковий стіл
Готуємо печінковий торт до святкового столу

Печінкові млинці смажте на змащеній олією сковорідці. Змішайте начинку – цибулю, моркву, майонез, сир та подрібнений через часникодавку часник. Присоліть за смаком.

Торт формуйте, коли млинці охолонуть. Рівномірно змащуйте кожен начинкою і складайте шарами. Для прикрашання відваріть 2 яйця, натріть зверху тортика на дрібній тертці, присипте нарізаним кропом або іншою зеленню.

Рецепт не залишить перед вами питань, як приготувати печінковий торт. Виглядає він гарно, а смакує чудово.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.