Дуже простий рецепт салату з крабових паличок

Салат з крабових паличок — це справжня класика українського столу. Особливо на святах. Розповідаємо, як приготувати його смачно і швидко.  

Цей салат давно став улюбленим у багатьох родинах. І не дивно, адже він смачний, ніжний і легкий. У багатьох людей крабовий салат асоціюється зі святом, тому що досить часто господині готують його на новий рік або на інші важливі дати. До того ж, господині зібрали декілька порад, щоб цей салат став бездоганним. Наприклад, кукурудзу варто обирати тільки найкращої якості, адже дуже дешевий варіант може зіпсувати страву. Вона має бути солодкою, тому що додає салату особливої нотки. Це ж стосується і крабових паличок.  

Рецепт салату з крабових паличок 

Для приготування візьміть інгредієнти: 

  • 4 варені яйця 
  • 1 пачка крабових паличок (близько 250 грамів) 
  • 2 свіжі огірки 
  • 5 шт. молодої зеленої цибулі з пір’ям (можна замінити звичайною цибулею) 
  • 1 банка консервованої кукурудзи 
  • 0,5 пачки майонезу 
  • Щіпка солі  
Крабовий салат

Візьміть огірки і ретельно промийте. Наріжте тонкими смужками близько двох сантиметрів. Потім очистіть і подрібніть цибулю.  

Далі візьміть крабові палички і також наріжте тонкими смужками близько двох сантиметрів. Перекладіть яйця у каструлю з водою і відваріть до готовності. Потім натріть на крупній терці. Перекладіть яйця, крабові палички, цибулю і огірки в глибоку миску. Додайте кукурудзу (краще пересипати майже всю банку, перед цим зливши рідину). Заправте майонезом і ретельно перемішайте. Додайте сіль — за смаком. Можна всипати трішки цукру, якщо кукурудза не солодка.  

На тарілку покладіть лист салату і викладіть крабовий салат. Можна подавати до столу.  

Приємного апетиту! 

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!