Всі гості захочуть добавки: дивовижний салат “Сніговий янгол” з секретним морепродуктом. Порадує смаком

Інколи придумати, чим доповнити новорічний стіл буває дуже важко, особливо, коли починає підводити фантазія. У цей момент, на щастя приходять рецепти з інтернету.

Салат, який ми пропонуємо вам приготувати отримав свою назву через колір інгредієнтів, які в нього входять, адже абсолютно всі вони білі або кремові. Варто відмітити, що він виходить дуже калорійним, адже сир, кальмари, яйця та майонез мають високу харчову цінність, а тому варто слідкувати за своїми порціями під час його споживання.

Безумовно, ви можете доповнити технологію приготування даного салату своїми інгредієнтами. Наприклад, не будуть зайвими цибуля чи часник. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються з яйцями та морепродуктами.

Також ви можете наприклад додати декілька креветок, від цього смак стане лише кращим. Дуже важливо при цьому придбати якісні кальмари, адже поганий продукт може зіпсувати усю композицію.

До речі, щоб зробити смак ще привабливішим, ви можете використати зелень, яка у вас є у наявності, а також добре поперчити. Аби зробити його трохи легше можна також додати відварні овочі. Наприклад, картоплю.

Інгредієнти

  • Кальмар – 300 г
  • Сир – 100 г
  • Яйця – 3 шт
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Горіхи грецькі – 1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Як приготувати смачний салат

300 г кальмарів розморозити. Закинути кальмари в киплячу воду на 30 секунд. Як тільки кальмари почнуть надуватися, зняти їх з вогню і остудити. Інакше вони стануть гумовими та несмачними, і ви зіпсуєте салат.

Ніжний м'ясний салат
Ніжний салат з морепродуктами 

3 яйця відварити, остудити та очистити. Нарізати відварні кальмари в миску. Додати тертий сир. Додати кубиками нарізані яйця та майонез. Посолити за смаком.

Рецепт приголомшливого салату до свята
Рецепт приголомшливого салату до свята

Перемішати салат і викласти у салатницю. Посипати подрібненими волоськими горіхами. Перед подачею варто покласти салат на декілька годин в холодильник, щоб він настоявся та отримав необхідну температуру для кращого смаку.

Для красивої подачі салат формуйте у кулінарному кільці, або подавайте у красивому посуді. Зверху можна прикрасити його маслинами, узорами з овочів, натертим сиром, тощо.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.