Спробувавши один раз, ви робитимете його постійно: рецепт салату з оселедцем, огірком та яблуком

Яблуко та оселедець — це неймовірне поєднання, яке варте старань. Спершу може показатися, що вони не складаються у композицію, але це неправда!

Доволі популярною закускою на Новий рік є форшмак, який готується з яблук та оселедця. Дана страва зайняла особливе місце у житті багатьох людей, не тільки єврейського походження.

Можна сказати, що це представник національної єврейської кухні, який вийшов за свої межі і став популярним в усьому світі. Навіть можна сказати легендарним. І безумовно цьому є об’єктивна причина, адже поєднувати оселедець з яблуками почали не так давно, а дарма, адже ця композиція просто неймовірна. Вона дуже багатогранна, має приємний аромат, кислинку, солодкість, а також солоність.

Не варто і говорити про харчові якості даної страви, так як яблука багаті на залізо та вуглеводи, а оселедець має безліч незамінних амінокислот, фосфор та антиоксиданти у своєму складі. Давайте спробуємо приготувати щось дещо схожа на форшмак, але у вигляді салату. Для цього вам знадобляться дуже схожі продукти.

Інгредієнти

  • 1 кисле яблуко
  • 1 цибулина
  • 2 солоних огірків
  • 2-3 варені яйця
  • 2 оселедця
  • майонез
  • сметана

Як приготувати смачний салат з яблуком та оселедцем

Очистіть яблуко, наріжте його дрібними кубиками та викладіть у миску.

Простий рецепт смачного салату з оселедцем нашвидкуруч
Простий рецепт смачного салату з оселедцем нашвидкуруч

Очистіть цибулину, промийте її та наріжте дрібними кубиками. Додайте цибулю до яблука.

Візьміть мариновані огірки, на треть їх на тертушці. Так само вчиніть з курячими яйцями. При цьому, ви можете розділити білки та жовтки для того, щоб створити дуже нарядний салат.

Філе оселедця наріжте дрібними кубиками і додайте в миску.
Заправте салат майонезом, змішаним із сметаною. Сховайте страву у холодильник та подавайте через декілька годин.

Найкращий рецепт трендового овочевого салату з куркою та грибами
Рецепт неймовірного салату з оселедцем

Пам’ятайте, що через вміст страви він дуже швидко псується, а тому не рекомендується готувати великі об’єми, адже він не стоїть стільки, скільки можуть витримати Олів’є чи крабовий у холодному місці. Макс салату значно покращиться, якщо ви будете обирати солодкі сорти цибулі, а також перед тим, як додати її до страви замаринуєте її.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!