Неймовірно смачні “ліниві” біляші, або оладки з м’ясом: приготуєте за декілька хвилин, а з’їсте ще швидче

Більше не потрібно метушитись та витрачати зайвий час на тісто та ліпку. Дуже простий та швидкий рецепт, що замінить біляші, а на смак навіть краще.

“Ліниві” біляші – це смачна та ситна страва, яка може бути чудовим варіантом для сімейного обіду або вечері. Простота приготування дозволить подавати їх ледве не щодня. Не потрібно заморочуватися над тістом, адже воно замішується за пару хвилин, як на оладки. Також, Ви можете експериментувати з начинками. Адже не обов’язково робити ці пиріжки з м’ясом. Можна додати варені яйця, бобові, будь-які овочі, рис або гречку. Тож пробуйте та смакуйте.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 грамів
  • Цибуля – 1 штука
  • Сіль, перець, паприка, орегано
  • Зелень
  • Яйце – 1 штука
  • Кефір – 400 мілілітрів
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Борошно – 250 грамів

Рецепт приготування

Готуємо начинку. На рослинній олії обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору. Потім додаємо фарш. Фарт можна обрати будь-який на ваш смак: курячий, свинячий чи асорті. Поки фарш не поміняв колір не додаємо спеції, щоб фарш запечатався та був соковитий. Як тільки фарш змінив колір солимо, перчимо та додаємо спеції (паприка, орегано). Як тільки фарш приготується знімаємо начинку з вогню, засмажувати його не потрібно. Подрібнюємо зелень та додаємо до фаршу.

Простий рецепт приготування "лінивих" біляшів
Простий рецепт приготування лінивих біляшів

Готуємо тісто. Одне яйце змішуємо з кефіром, додаємо сіль та розпушувач. Гарно перемішуємо. Додаємо борошно та знову перемішуємо.

Простий рецепт приготування "лінивих" біляшів
Простий рецепт приготування лінивих біляшів

З’єднуємо начинку з тістом. Перемішуємо та будемо смажити. Викладаємо на гарячу пательню, по 1 столовій ложці суміші. Обсмажуємо з двох боків по 3-4 хвилини на середньому вогні. Смачного.

Простий рецепт приготування "лінивих" біляшів
Простий рецепт приготування лінивих біляшів

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.