44-річна Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого чоловіка-мільярдера Захура: “Він в мене не чурка!”

Відома українська співачка Камалія, яка зараз знаходиться на відпочинку у Карпатах вийшла в ефір пізно ввечері та посварилася зі своїм підписником.

Відома українська співачка Камалія вже закінчила свою участь у зйомках новорічних шоу і рушила разом зі своєю сім’єю на відпочинок. Цього разу родина не їхала далеко, а обрала вітчизняний курорт — Буковель. Саме там зірка днями і ночами насолоджується лижним спортом разом з доньками. Співачка активно демонструє якість свого відпочинку підписникам, а також часто виходить у прямий ефір, щоб поспілкуватись з ними особисто та без посередників.

Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого чоловіка-мільярдера Захура

Найбільший мінус прямого діалогу з користувачами мережі — це особистості, які вважають, що можуть образливо висловлюватися в адресу зірки та її рідних. І хоча Камалія вміло дала відсіч наз абі, все ж таки подібні речі залишають неприємний осад на серці.

Так, нещодавно зірка вийшла в прямий ефір пізно ввечері, щоб розповісти про свої враження від відпочинку у Буковелі, а також показала, як зараз виглядає курорт. Один з користувачів, вирішив, що буде цілком доречним написати образливі слова зірці щодо її чоловіка Мохаммада Захура прямо в ефірі, але артистка не змовчала, не проігнорувала, а переконливо пояснила, чому цей чоловік не мав рації.

“Ви знаєте, в мене чоловік не чурка. Він в мене красень, гарний, розумний. Багато жінок, мільйони жінок хотіли опинитися на моєму місці. Бажаю вам всього щасливого і хорошого. Катайтесь собі на здоров’я”, — прокоментувала зірка.

Камалія захистила свого чоловіка

На жаль, у нашому суспільстві досі присутні люди, які страждають від ксенофобії та шовінізму, але співачка довела своїм прикладом, що ковтати таке не варто.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.