Українські зірки, що хворіли на рак: Алла Мазур, Міка Ньютон та інші

Рак – підступна хвороба, яка не питає про статус, матеріальні блага чи бажання хворіти.

На онкологію хворіють не лише пересічні люди, а й зірки шоу-бізнесу. Саме до хвороби останніх прикута найбільша увага.

То хто з зірок вітчизняного шоу-бізнесу переміг рак і як це було.

Телеведуча і блогер Яніна Соколова стала однією з перших зірок українського шоу-бізнесу, хто зізнався про те, що хворіла на рак. Про хворобу автор проекту “Вечір з Яніною Соколовою” розповіла лише через 7 місяців після вдалого лікування. Свій шлях у боротьбі з онкологією Яніна Соколова описала в книзі “Я Ніна”, за якою був знятий однойменний фільм. Блогер розповіла, що лікування у неї зайняло 7 місяців, за які вона пережила 30 курсів променевої терапії і 4 курси хіміотерапії. Яніна Соколова зазначила, що втратила волосся, брови, вії і пару органів, але навіть під час лікування продовжила працювати. Зараз вона співпрацює з фундацією “Варто жити”.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

На рак перехворів співак, композитор і колишній учасник гурту “ТНМК” Едуард Пристула, більше відомий як Діля. На момент, коли артист офіційно заявив про хворобу, вона спрогресувала вже до другої стадії. Розпочав лікування чоловік в Україні, а завершив в Ізраїлі. Також Ділі довелося звертатися по допомогу до суспільства.

Едуард Пристула (Діля)
Едуард Пристула (Діля)

Нещодавно закінчила боротьбу з раком ведуча ТСН Алла Мазур. Жінка ділилася подробицями лікування з підписниками у мережі Instagram. Також у одному з інтерв’ю вона розповіла про те, що для неї було найважчим. Як виявилося, найскладніше про хворобу було сказати синові. На основі власного досвіду Алла Мазур порадила хворим не ховатися, а відверто поговорити з близькими людьми.

Алла Мазур
Алла Мазур

Українська співачка та акторка Євгенія Власова пережила рак шийки матки 10 років тому. Жінка перенесла операцію, але так само, як і Яніна Соколова не припиняла працювати.

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім’я якої Оксана Грицай, поділилася, що минулий рік був для артистки дуже важким. Вона лікувалася від раку яєчників. У “Світському житті” дівчина розповіла про симптоми і про те, як зараз почувається. За словами Міки, спершу вона зауважила, що в неї здувався живіт, але не надала цьому значення і зайнялася спортом і сіла на дієту. Через деякий час вона здала аналізи і 4 лабораторії підтвердили діагноз. У подробиці лікування зірка не вдавалася. Зауважила лише, що зараз з нею все добре і вона налаштовує себе на позитив.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Після важкої і тривалої боротьби знаменитості закликали всіх вчасно перевірятися і не відкладати діагностику на потім.

Схожі статті

Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці: вона заміжня і теж мама, а зірку на дух не переносить

Знаменита українська співачка Камалія завжди пишалася своїм шлюбом та з гордістю показувала публіці коханого чоловіка, який набув статусу мільярдера.

Після розкішного весілля Аліна Гросу вразила зізнанням про свого таємного чоловіка: “У нього є коханки”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила заявою на рахунок свого нового чоловіка, з яким вона побралася таємно від усіх. Деталі в статті.

Ксенія Мішина показала нового коханого і вразила його красою: Еллерту таку конкуренцію не витримати

Відома українська акторка Ксенія Мішина опублікувала свіжі знімки, на яких постала з невідомим чоловіком та натякнула на новий роман. Усі деталі в статті.

34-річний Макс Барських розповів про своє нерозділене кохання та зраду обраниці: “Ця стіна не пробивається”

Відомий український виконавець Макс Барських небагато розповідає про особисте життя. Він не вважає потрібним ділитися з публікою своїми почуттями та тримає все під сімома замками.

Ніхто не хоче розкривати цей секрет: Аніта Луценко розповіла, як їсти і залишатися стрункою та підтягнутою

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко знайшла спосіб, як їсти та худнути, а також розповіла про вправи, які допоможуть зберегти струнку фігуру.

Покинув красуню заради Ребрик: як виглядає найперша дружина Андрія Дикого та скільки у них було дітей

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик більше 10 років тому вразила фанатів новиною про своє весілля. Раптом вона вийшла за свого партнера по танцях Андрія Дикого.