Українські зірки, що хворіли на рак: Алла Мазур, Міка Ньютон та інші

Рак – підступна хвороба, яка не питає про статус, матеріальні блага чи бажання хворіти.

На онкологію хворіють не лише пересічні люди, а й зірки шоу-бізнесу. Саме до хвороби останніх прикута найбільша увага.

То хто з зірок вітчизняного шоу-бізнесу переміг рак і як це було.

Телеведуча і блогер Яніна Соколова стала однією з перших зірок українського шоу-бізнесу, хто зізнався про те, що хворіла на рак. Про хворобу автор проекту “Вечір з Яніною Соколовою” розповіла лише через 7 місяців після вдалого лікування. Свій шлях у боротьбі з онкологією Яніна Соколова описала в книзі “Я Ніна”, за якою був знятий однойменний фільм. Блогер розповіла, що лікування у неї зайняло 7 місяців, за які вона пережила 30 курсів променевої терапії і 4 курси хіміотерапії. Яніна Соколова зазначила, що втратила волосся, брови, вії і пару органів, але навіть під час лікування продовжила працювати. Зараз вона співпрацює з фундацією “Варто жити”.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

На рак перехворів співак, композитор і колишній учасник гурту “ТНМК” Едуард Пристула, більше відомий як Діля. На момент, коли артист офіційно заявив про хворобу, вона спрогресувала вже до другої стадії. Розпочав лікування чоловік в Україні, а завершив в Ізраїлі. Також Ділі довелося звертатися по допомогу до суспільства.

Едуард Пристула (Діля)
Едуард Пристула (Діля)

Нещодавно закінчила боротьбу з раком ведуча ТСН Алла Мазур. Жінка ділилася подробицями лікування з підписниками у мережі Instagram. Також у одному з інтерв’ю вона розповіла про те, що для неї було найважчим. Як виявилося, найскладніше про хворобу було сказати синові. На основі власного досвіду Алла Мазур порадила хворим не ховатися, а відверто поговорити з близькими людьми.

Алла Мазур
Алла Мазур

Українська співачка та акторка Євгенія Власова пережила рак шийки матки 10 років тому. Жінка перенесла операцію, але так само, як і Яніна Соколова не припиняла працювати.

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім’я якої Оксана Грицай, поділилася, що минулий рік був для артистки дуже важким. Вона лікувалася від раку яєчників. У “Світському житті” дівчина розповіла про симптоми і про те, як зараз почувається. За словами Міки, спершу вона зауважила, що в неї здувався живіт, але не надала цьому значення і зайнялася спортом і сіла на дієту. Через деякий час вона здала аналізи і 4 лабораторії підтвердили діагноз. У подробиці лікування зірка не вдавалася. Зауважила лише, що зараз з нею все добре і вона налаштовує себе на позитив.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Після важкої і тривалої боротьби знаменитості закликали всіх вчасно перевірятися і не відкладати діагностику на потім.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.