Тисячі російських блогерів у сльозах: в рф не буде більше Youtube, Instagram та інших популярних соціальних мереж

Черговий день зустрічає у війні наша сильна держава, проте і противник продовжує слабшати, адже нові санкції вже торкнулися і простих людей.

Ми не помічаємо, який сьогодні день тижня, але твердо знаємо, що 17 день Україна героїчно протистоїть загарбнику. Весь світ допомагає нам з усіх сил.

Тисячі російських блогерів у сльозах

Відомо, що популярні бренди вже полишили російський ринок, адже не хочуть підтримувати агресора. Лише за 15 днів, пише “Економічна правда“, з рф пішло близько 300 компаній. Це і популярні готелі, і навіть мережі фаст-фуду. Втратили люди і доступ до маркету застосунків для Android Google Play, перестали працювати пластикові картки.

З 4 березня спостерігаються проблеми у користувачів Youtube. Втім, масла у вогонь підливає сам собі і російський уряд. Попри вже отримані санкції, чиновники вирішили відключити своїм громадянам одну з найпопулярніших соціальних мереж – Instagram.

14 березня яскраві фото щасливого життя будуть недоступні для користувачів з рф. Цікаво, що таке рішення взяв “Роскомнадзор”. Такий термін вказали із розрахунку того, що люди захочуть скачати свої світлини та скопіювати переписки. Блогери, які створили завдяки цій мережі собі шалені статки – просто ошелешені.

Український журналіст Олексій Дурнєв зробив підбірку особливо емоційних росіян, які просто не стримують сліз від того, що більше не буде звичних магазинів та фактично роботи в інтернеті.

А тим часом у телеграмі шириться відео, де росіянки, які вважали Instagram джерелом свого доходу просто б’ються в істериках, адже навіть молодіжний Тік-Ток став для них теж закритим.

Тисячі російських блогерів у сльозах

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?