Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку: маленька кульбабка на руках у головного краша українок

Під час війни британський прем'єр-міністр Борис Джонсон заробив славу улюбленця українців. Та виявляється, що у нього є дочка, яка успадкувала від нього головну фішку.

Свого часу Борис Джонсон полюбився англійцям саме завдяки своїй щирості у демократичних поглядах. Він неодноразово демонстрував своє шанобливе ставлення не тільки до звичайних людей, але і навіть до преси, яка не давала йому вийти з будинку.

І хоча зараз у громадян Великобританії є дуже багато питань до прем’єр-міністра, який от-от піде у відставку, він все що кумир для багатьох.

Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку Ромі

Особливу увагу від українців він отримав після початку повномасштабної війни з росією. Справа в тому, що Борис емоційно та не тільки на словах підтримував громадян України у дуже непрості часи. Можна сказати, що він став своєрідним рупором у боротьбі проти російської федерації.

Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку

Борис Джонсон вперше показав доньку. Борис тримає на руках сина Уілфреда

І хоча Борис вельми немолодий чоловік, окрім дітлахів у його родині є крихітна дівчинка, якій виповнилося лише 7 місяців. Мова йде про його доньку Ромі.

Нещодавно прем’єр-міністр вперше показав дівчинку широкій публіці і вразив одною деталлю, яка одразу ж вказує на їхнє рідство. Генетика знову не підвела Бориса Джонсона і подарувала маленькій принцесі таку саму шевелюру, як і у її батька та брата Уілфреда. Волосся дівчинки світле, повітряне та пухке. Донька політика радше нагадує кульбабку.

Борис Джонсон вперше показав доньку. Дружина прем’єр-міністра Кері разом з Ромі

Фотографія, на якій зображена маленька донечка Бориса одразу ж облетіла мережу та замилувала багатомільйонну аудиторію. Адже ми вкрай рідко бачимо людей, що творять історію та вирішують долю мільярдів у сімейній обстановці, у ролі батька, сина, чи брата.. У такі моменти образ високопоставлених особистостей дуже змінться, а головне ми згадуємо, що вони такі самі люди, як ми.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?