“Моє серце божеволіє”: дружина захисника Азовсталі Дениса Прокопенко відреагувала на його повернення з полону

Дружина знаменитого українського захисника Дениса Прокопенко емоційно відреагувала на його звільнення з полону в соціальних мережах. Усі деталі в статті.

Дружина Героя України, захисника Азовсталі та підполковника Національної гвардії Дениса Прокопенка, український ілюстратор Катерина Прокопенко відреагувала на повернення свого чоловіка та інших захисників заводу з полону. Багато місяців жінка робила усе можливе, щоб її співвітчизники знали про те, яку долю проживає її благовірний та його побратими.

Дружина захисника Дениса Прокопенко відреагувала на його повернення

Дівчина була неймовірно активною в соціальних мережах і закликала українців посприяти звільненню українських захисників з полону, серед яких був її чоловік Денис. Також вона надихала ілюстраціями, які відображали реальність війни, героїзму та людського горя.

І усе це не було дарма. Катерину активно підтримували, а зараз разом з нею радіють звільненню украінських полонених.

Дружина захисника Дениса Прокопенко відреагувала на його повернення

Звісно, 21 вересня вона вирішила поділитися своїми емоціями на особистій сторінці в соціальній мережі Twitter. Дружина Дениса Прокопенко зробила це вельми оригінальним чином, адже є творчою людиною.

Вона оприлюднила у своєму блозі картинку англійською мовою, у якій йшлося наступне:

“Щастя — це зустрітися з Денисом у моєму житті. Щастя — це побачити його вільним”

У дописі до картинки вона також розповіла про свої емоції:

“Моє серце божеволіє”, — написала Катерина.

І хоча дівчина не тямить себе від нетерпіння, судячи з усього, їй доведеться ще побути у розлуці зі своїм коханим, адже він рушив у Туреччину, де буде перебувати під захистом Реджепа Ердогана  протягом невизначеного терміну.

Судячи з усього, у цієї фантастичної історії кохання буде щасливий кінець, і аудиторія, яка увесь цей час підтримувала Катерину у її виснажливих стараннях повернути чоловіка додому, неймовірно цьому радіє.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?