Як зарядити телефон, якщо вимкнули світло: ТОП-6 простих та дієвих способів зарядити телефон без зарядки

Починаючи з 10-го жовтня майже по всій території України обмежують електропостачання, заради економії та відновлення роботи пошкоджених електростанцій. Оскільки багатьох цікавить питання як зарядити телефон без світла та й взагалі він став незамінним девайсом, ми вирішили поділитися способами альтернативної зарядки без електроенергії.

Енергетичні об’єкти України зазнали атаки російськими дронами та ракетами, тому, у більшості міст з’явилися проблеми зі світлом. Громадян просять економити світло, але всі розуміють, що це майже неможливо, адже багато людей через високу небезпеку працюють віддалено і використовують для цього ноутбук і телефон, а також світло. Тому важливо знати як зарядити телефон без світла.

Ноутбук

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Зарядити телефон за допомогою ноутбука гарний варіант, але лише за тією умовою, що він не потрібен вам для роботи і якщо ваш ПК встиг зарядитися до моменту виключення світла. Нічого складного в цьому способі немає, потрібно лише під’єднати USB-кабель до ноутбука і залишити телефон на зарядці. Але, слід зауважити, що такий спосіб зарядки швидко розряджає ноутбук.

Павербанк

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Незамінна річ для кожного користувача смартфона. Якщо ви не маєте портативної зарядки, то рекомендуємо придбати, бо її зручно носити з собою, навіть у маленькій сумці. Але варто перевіряти зарядку самого павербанку, перед використанням. В нинішніх реаліях, експерти рекомендують заряджати портативну зарядку після кожного використання. Краще бути передбачливим.

Колонка

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Добре, якщо у вас є невелика бездротова колонка, яка допоможе вам трохи підвищити заряд телефону. Щоправда, цей спосіб не забезпечує повну зарядку, як два попередні, але допоможе підтримати його для можливості здійснювати дзвінки.

Автомобіль

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Зараз багато хто подумає, та була б ще та машина і тут ви вже поспішаєте з висновками. Бо ви не живете у домі самі, у кожного автомобіліста, є спеціальні зарядки, тому, ви можете звернутися за допомогою до своїх сусідів та зарядити телефон, у разі вимкнення світла.

Генератор

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Останнім часом генератори стали дуже популярною покупкою, адже він допомагає зберегти світло в усьому домі чи квартирі. Потужність генератора ви обираєте виходячи з того місця, де перебуваєте.

Джерело безперебійного живлення

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Це щось на кшталт генератора, тільки працює він за іншим принципом. Це чудовий спосіб забезпечити постійне та стабільне електроживлення у вашому домі чи квартирі. Тому завдяки такій покупці, можна зарядити не тільки телефон, а ще й ноутбук.

Отже, основні способи як зарядити телефон без світла, вам вже відомі, залишилось лише обрати той, який підходить вам найбільше за всі останні і слідкувати за графіком віялових відключень.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?