За мужність, за свободу, за непохитну стійкість: які нагороди отримав Володимир Зеленський у 2022 році

Володимир Зеленський за останній рік став справжньою легендою в усьому світі, завдяки дуже прикрим та жахливим обставинам, йому вдалося проявити себе, як справжнього лідера та справжнього чоловіка.

Зеленський – це приклад людяності, мужності, непохитності та свободи. Цей рік став випробуванням для кожного українця і президент – це перша людина, на яку впливають всі події. Адже саме на його плечах лежить вся відповідальність за життя українців та за свободу України загалом. Володимир став справжнім прикладом для іноземних лідерів, він не поступається, не йде назад і не піддається провокаціям.

Лідер України

За ці 10 місяців наш президент провів величезну кількість важливих дипломатичних зустрічей, і варто зауважити, вдалих. Тепер, Зеленського поважають в усіх куточках Європи й беруть з нього приклад. Саме тому, до України прилітають актори, політики та культурні діячі, аби тільки потиснути руку президенту України. Та за свої людяні якості, Володимир отримав немало нагород. Про це ми й поговоримо сьогодні.

Нагороди Володимира Зеленського за 2022 рік

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Людина року за версією Time

Людина року

Зеленський по праву став Людиною року за свою мужність та стійкість. За останній час Володимир неодноразово проявив себе як сильна та смілива людина, яка не боїться погроз та не піддається залякуванням. Аби досягти такого звання, людям доводилось відкривати нові вершини, вигадувати гаджети, писати наукові роботи, які мають велике значення. А Зеленський, отримав своє звання за те, який він є чоловік, тобто за свою справжність.

Медаль Свободи Рональда Рейгана

Медаль свободи

Президент України надихнув весь світ своєю стійкістю, він відстоює своє право обирати власне майбутнє для своєї країни. Лідери США настільки захопилися мужністю та прагненням до свободи Зеленського, що вирішили нагородити його медаллю Свободи. Це неоціненно, оскільки таку нагороду переважно отримують громадяни США. Фредерік Райан зазначив, що висока нагорода відзначає лідерство глави Української держави та незламність духу.

Орден Вієстура

Орден Вієстура

Орден Вієстура – це нагорода, яку Зеленський отримав від Латвії. Нагорода була вручена за особисту мужність, свободу та захист загальноєвропейських цінностей.

Орден Вітаутаса Великого

Орден Вітаутаса Великого

Орден є державною відзнакою Литовської Республіки, який зазвичай видають за особливі заслуги. У випадку Зеленського цими заслугами виявились: стійкість, доброта у серці, мужність та дипломатичність. Це найвища нагорода від Литви для іноземних громадян.

Нагороди Володимира Зеленського

Також Володимир Зеленський з’явився на обкладинках журналу “Time” і це відбувалося неодноразово. “Financial Times” також визнало Зеленського людиною року, як і журнал “Profil”. А американське видання “Politico” назвало лідера України найвпливовішою людиною Європи у 2022 році.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?