Дмитро Комаров повіз молоду дружину на Новий рік до моря: гонорари дозволяють

Дмитро Комаров, досвідченний мандрік вирішив влаштувати новорічну святкову подорож своїй молодій дружині.

За мандрами Дмитра Комарова спостерігало 1,5 українців в Інстаграмі, а вся країна затамовувала подих, коли його знімальна група відправляла у ще незвідані куточки світу. Здається, немає країни, яку б не відвідав Дмитро й зараз він відкриває всесвіт подорожей для своєї молодої дружини.

Попри те, що зараз у всьому світі вирує пандемія, молоде подружжя все одно вийшло в екзотичну країну.

Прямо на березі, в імпровізованих костюмах Діда Мороза та Снігурочки пара вирішила привітати своїх підписників з прийдешнім Новим роком.

Спасибі, 2020 й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей планети. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування – всім без винятку.

Так охарактеризував чоловік свій рік.

Дійсно, 2020 кинув виклик всім селебритіз не тільки українського, а й світового шоу-бізнесу.

Проте, навіть карантин не став на заваді звичної праці та відпочинку.

Навесні, коли тільки почалися обмеження по всій країні, Дмитро був налаштований дуже оптимістично. Для своїх прихильників, що він, що його дружина знімали сторіз, де розповідали про свій побут.

Та навіть віддалено, телеведучий продовжував працювати над випусками своєї передачі “Світ на виворіт”. Шоумен розповів, що поза кадром лишається дуже багато матеріалів для опрацювання. Щоб глядачі не сумували, весь час творча група працювала в Інтернеті, передаючи всю інформацію онлайн.

Дружина Комарова, Олександра, опублікувала таку ж саму світлину, що і її чоловік. Проте, сам текст публікації був куди коротшим.

Цього року, колишня зірка конкурсу краси приділила час благодійності. Відомо, що Олександра Кучеренко любить допомагати інтернатам та сиротинцям. До прийдешніх свят дівчина була однією з групи організаторів, які влаштували акцію. Суть полягала в тому, щоб подарувати гаджет дитині, що не має батьківської турботи.

Схожі статті