Переможниця “Танців з зірками” Юлія Саніна покинула чоловіка і сина та гайнула у теплі краї: “Вперше сама”

Рок-діва Юлія Саніна відправилася на відпочинок без рідних. У мережі дівчина поділилася новими для себе відчуттями та емоціями.

Юлія Саніна знову вирушила на відпочинок у теплі краї. Але цього разу співачка вирішила випробувати новий для себе вид подорожі. Вона поїхала на інший кінець світу сама.

Раніше дівчина вже їздила відпочивати до Єгипту. Але тоді їй необхідне було перезавантаження та відпочинок після виснажливої участі у “Танцях з зірками”. Крім того, тоді вона була разом з чоловіком та сином.

Юлія Саніна з чоловіком та сином
Юлія Саніна з чоловіком та сином

На своїй сторінці у мережі Інстаграм співачка поділилася новими знімками з самостійної подорожі Колумбією. На них артистка прогулюється вулицями міста Медельїн.

У дописі Юлія Саніна зізналася, що на відпочинку перебуває сама, без чоловіка та сина. Вона відмітила, що для неї це дуже незвичні відчуття, адже перед цим вона розлучалася з рідними надовго лише під час участі у проекті “Танці з зірками”.

Незважаючи на те, що рідних поруч немає, співачка все одно відчуває їхню підтримку та любов.

Прихильники ж Юлії Саніної не припиняють цікавитися, чому рок-діва поїхала відпочивати сама. Хоча дехто переконаний, що побути на самоті з собою теж корисно.

Проте самій Юлії Саніній такий формат відпочинку дуже незвичний. адже їй часто хочеться звернути увагу чоловіка на якісь красиві або незвичайні речі. Але при цьому зірка знайшла спосіб ділитися з близькими і прихильниками вражаючими моментами подорожі.

Підписники зірки запевнили її, що це нормально, адже самі так само не можуть відпочивати без рідних і поділитися з ними своїми емоціями та відчуттями.

Про мотиви ж такого вчинку дівчина поки не розповідає. Ймовірно, шукає нові ідеї для творчості або захотіла якийсь час побути наодинці з собою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.