Анастасія Волочкова оскандалилася новим фото з іконою: осудив навіть священник

Анастасія Волочкова завжди відрізнялася несамовитою сміливістю. Проте, все мусить мати свої рамки.

Анастасія Волочкова прославилася на всю СНД своїм талантом. Висока статна білявка назавжди вкарбувалася у пам’ять співвітчизників своїми майстерними рухами. На сцені великого балету зіркова балерина кружляє з 1994 року.

У 1998 році отримує від Володимира Васильєва запрошення в Великий театр на головну партію Царівни-Лебідь у його новій постановці «Лебедине озеро». Вона станцювала також партії Нікії («Баядерка»), Раймонди, Феї Сирени («Спляча красуня») у постановці Юрія Григоровича.

Своїм талантом Настя затьмарила конкуренток навіть у Лондоні.

Тим не менш, з 2011 року про свою особистість легендарна артистка нагадує провокаційними знимками та неоднозначними підписами до них. Саме Волочкова є авторкою підпису про казкове Балі.

Сама балерина розповідала, що спеціально робить такі публікації у своєму блозі в Інстаграмі. Все для того, аби роздратувати “жовту пресу” та позбавити роботи настирних папараці, які діставали артистку на піку її кар’єри.

Де межа дозволеного?

Всі давно звикли, що зірка обожнює шокувати прихильників та критиків неоднозначними світлинами. Проте, останнє фото, опубліковане 17 січня засудила навіть церква.

Анастасія Волочкова дуже любить епатувати своїх підписників.

Зірка стоїть поруч зі святою, що є покровителькою всіх нещасних у шлюбі жінок. Крім того, що не можна з’являтися перед іконами без покрову, жінка поставила флакон парфумів у вигляді чобітка, що також не корелюється з церковними законами. Це виглядає, щонайменше дивно, так, як Волочкова завжди позиціонує себе, як релігійну особу.

Отець Василь прокоментував ситуацію московському виданню так:

Коментар священнослужителя “Вечірній Москві”

Сама ж балерина закрила доступ до коментування своєї світлини та вирішила опублікували ще ряд нових, аби ту було важче знайти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.