Фотографія видала перші зморшки Ані Лорак: ось чому від поп-діви пішов турецький красень Мурат Налчаджиоглу

Як тільки зірки не намагаються приховати свій вік: фотошоп, уколи краси, операції - все це марно, адже зміни природні беруть гору.

Ані Лорак по праву можна вважати однією з найуспішніших зірок. Почавши кар’єру у юному віці, співачка вже понад 10 років сяє на вітчизняній естраді. Поп-діва зробила карколомну кар’єру в Україні, але через тиск активістів та загрозу зірвання концертів вимушена була покинути країну.

Зараз жінка займається творчістю у Москві.

Співачка, окрім запису пісень, активно приділяє час своїй вроді та стилю. Зараз їй 42 роки, проте, виглядає вона так само, як коли починала свою кар’єру. Здавалося, що вікові зміни обійшли її стороною.

Ані Лорак продовжує користуватися популярністю у чоловіків. Про її романи ходять сотні пліток, а її світлини набирають сотні тисяч лайків від преставників сильної статі.

https://www.instagram.com/p/CKMgMcZAOvI/?utm_source=ig_web_copy_link

Вдягається жінка стильно, але дуже елегантно. Вона знає, що її сильна сторона – це красиві довгі ноги та підтягнута струнка фігура.

Секрет її відмінної форми – дуже простий, адже безліч годин проводить жінка на репетиціях, де разом з танцювальною групою виконує швидкі та запальні танці.

Не забуває також Ані Лорак ще й про тренажерні зали, які регулярно відвідує. Проте, останнє фото без прикрас видало наскільки змінилася українська співачки за роки, поки не з’являлася в ефірі національних телеканалів.

Видно, що зірка спеціально зображує втомлену стосунками жінку. Проте, якщо збільшити світлину, стане зрозуміло, що незначні зміни у зовнішності Ані Лорак все ж таки є.

Ані Лорак виглядає втомленою

Помітно, що з віком обличчя Ані Лорак набуло більш виразних рис та втратило дитячу наївність. У жінки з’явилися вилиці та впадає в око витончений ніс. Незмінними лишилися пухкі губи та фірмові дві родимки на підборідді.

Та фотошоп все ж таки є присутнім на фото. Наприклад тут:

Складається враження, що обличчя жінки знаходиться у легкій димці. Її виразні вилиці фотограф вирішив зрівняти.

Схожі статті