Що відомо про коханих жінок молдавського мачо Дана Балана: не Тіною Кароль єдиною

Дан Балан намагається підтримувати репутацію ловеласа, але не завжди можна все тримати під контролем, а інформація просочується , наче вода крізь пальці.

Особисте життя молдавського ловеласа Дана Балана являється однією з найгарячіших тем серед прихильників. Дан Балан рідко розмовляє про свої стосунки і не ділиться спогадами або новинами ні з пресою, ні зі своїми слухачами. Його кліпи наповнені зображенням оголених жіночих тіл, а сам співак часто обирає бентежні сюжети: то на героїнь відеострічки нападає маньяк, то дівчата переслідують священника, тощо.

Одруження співака

Незважаючи на те, що журналісти приписують виконавцю різні романи, інтрижки із зірками шоу-бізнесу, чоловік був у серйозних стосунках. Балан відрізнявся вірністю дружині і родині. Дан Балан був одружений з 2004 по 2009 рік. Його першою обраницею стала Елла Крупеніна – вона подарувала Дану Балану сина.

Христина Руссу

Згодом, через  кілька років після розлучення, Дан Балан почав романтичні відносини з Христиною Руссу. В той момент дівчина була подругою сестри артиста. Мріям нової дівчини Дана Балана не судилося збутися: чоловік так і не повів румунку під вінець.

Дан Балан з сестрою

Проте, він пристрасно доглядав за Христиною, дарував їй букети квітів, прикраси. Нова пасія Балана не могла позбутися від ревнощів до Віри Брежнєвої, з якою співак записав пісню дуетом. Подрузі Руссу зізнавалася, що вона не може довіряти коханому, тому пара часто лається.

Що по Тіні?

А стосунки Дана з Тіною Кароль знаходяться за завісою таємниці. Одні вірять, що це лише піар і тільки, інші вірять у велике кохання між артистами та чекають весілля, або хоча б офіційного зізнання. Артисти неодноразово неоднозначно розмовляли один з одним прямо на камеру та використовували свою популярність, яка виросла через їх роман і просували кар’єру за допомогою сумісних дуетів.

Можливо зараз Дан Балан одружений, але цього ніхто не знає. Тому залишається чекати, коли співак сам захоче поділитися своїм щастям.

Схожі статті