Молода виконавиця Ірина Федишин скопіювала образ Тіни Кароль: прихильники поп-діви в гніві

Правами власності на образи ніхто не володіє, але прихильники Тіни Кароль іншої думки.

Ірина Федишин є найпопулярнішою співачкою західної України, її називають справжнім еталоном жіночності української естради, та зіркою Галичини. Ірина Федишин працює у двох напрямках: в українському народному стилі, який частково перегукується з українським мелосом, його добре і весело сприймають на різноманітних вечірках і забавах, а також – популярна музика.

Блискучий старт

2006 року на головній сцені країни дві пісні співачки було визнано шлягерами року. 2007 року Ірина випустила альбом “Твій ангел”, який розійшовся з найбільшим тиражем в Західній Україні. Наприкінці 2007 року  співачка випустила альбом “Україна колядує” (за півтора місяці було продано більше десяти тисяч його копій). Ірина Федишин завжди працює зі своїм шоу балетом, який визнають одним з найкращих балетів України.Для співачки основне в роботі – музика:

“Я хочу працювати так, аби те, що я роблю було цікаве для людей і для мене. Звичайно, я розумію, що не покорю своїм талантом всіх. Але добиватимусь цього, незважаючи ні на які перешкоди, і завжди намагатимуся своїм виступом створити для людей свято!”

Фото

Співачка Ірина Федишин опублікувала фото, на якому вона постала у шкіряній бордовій сукні.

І прихильники одразу ж помітили неймовірну схожість її образу з образами Тіни Кароль.

Скріншот коментарів на сторінці Ірини Федишин
Скріншот коментарів на сторінці Ірини Федишин

І дали зрозуміти Ірині, що їх не так то просто обманути.

Скріншот коментарів на сторінці Ірини Федишин

Хто вирішив, що шкіряні сукні – це привілегія Тіни залишається загадкою. Але все ж таки, треба бути обачною перш, ніж гнітити чиюсь фанбазу.

Схожі статті