Головний вовк країни Олег Винник розкрив секрет своєї молодості: без підтяжок не обійшлося

Олег Винник - справжній серцеїд. Його образ дуже впізнаваний і незмінний. Що ж допомагає артисту завжди виглядати відмінно?

Надзвичайну популярність здобув Олег Винник завдяки своєму таланту та ліричним пісням. Його композиції заворожили сотні українок. Феномен артиста полягає в тому, що він не просто зайняв нішу співаків-романтиків, а в тому, що його музика та мотиви текстів є близькими кожному.

Днями стало відомо, про те, що його таємну дружину, Таюне, запідозрили  у проведенні маніпуляцій зі своїм обличчям. Причиною послугувало фото, де помітили, що у жінки до здобуття популярності, була родимка на переніссі.

Як змінилася Таюне
Як змінилася Таюне

Якщо до жінок наше суспільство традиційно проявляє цікавість, вишукуючи подробиці їхніх маніпуляцій із зовнішністю, то на вікові зміни чоловіків, здавалося б всім байдуже.

Тим не менш, під час чергового інтерв’ю з Олегом Винником, журналісти телеканалу “Україна” вирішили все ж таки дізнатися, чому у свої 47 років, співаку ніхто не може дати більше 35.

Пластика Олега Винника

Є стереотип, що до косметологів та пластичних хірургів ходять лише виключно жінки. Тим не менш, естетисти дедалі більше роблять акцент саме на чоловічій вроді та чоловічому догляді за шкірою. Деякі знаменитості, як-от Діма Білан, Міккі Рурк, Оззі Осборн не посоромилися навіть зізнатися, що відвідували пластичного хірурга.

Архівне фото Олега Винника та Таюне-Таїсії. Ранні виступи в Україні.

Журналісти вирішили дізнатися, чи правда, що когорту чоловіків, які не цураються підтяжок долучився й Олег Винник.

Дійсно, є чутки, що артист довго не з’являвся на публіці саме через процедури догляду за собою.

“Хіба я помінявся? Схуд трохи, а так, є у мене ззаду гвинтик і я періодично його підкручую і стаю молодше”, – ось так влучно відповів Олег Винник на незручне запитання.

Дізнайтеся більше про цього артиста у відео:

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.