Настя Каменських показала себе зблизька без макіяжу: 33-річна зірка без гриму виглядає, як посередня жінка

Цей рік для Насті Каменських хоч і почався з приємної відпустки, але у середині січня на неї чекала сумна звістка: помер батько.

Настя Каменських стійко трималася після того, як поділилася з підписниками новиною про те, що не стала в живих її батька. Вона багато часу проводила з мамою та навіть поділилася новим треком зі своїми підписниками. Щоправда, записала його співачка як раз до Дня всіх закоханих, але її тато настільки вподобав роботу, що Настя вирішила опублікувати композицію раніше.

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою. Жінки разом переживали горе.

Тепер Настя проводить час здебільшого вдома та зі своїм чоловіком. Вона публікує досить сімейний контент: гуляє з собакою, виставляє старі кадри з кліпу. До цього Каменських балувала своїх підписників сміливими фото у купальнику.

Настя Каменських
Настя Каменських любила показати свою розкішну фігуру. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Ось таким був контент на сторінці співачки. Варто зазначити, що над своєю фігурою артистка дуже довго працювала, адже від природи має більш пишні форми. Такою вона була раніше:

Настя Каменських на початку своєї кар’єри. Фото взято з просторів мережі.

Зовсім недавно Настя опублікувала селфі, де показала свою природну красу: без мейкапу та гриму.

Настя Каменських показала, якою справжньою вона може бути. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки співачки.

Коментарів під цим відео, на жаль, неможливо лишити.

Проте, відсутність косметики та зміна контенту наштовхують на думку про те, що Каменських може бути вагітною. Настю часто у цьому підозрюють. Проте, сама співачка завжди жартує, що варто їй наїсти лише пару зайвих кілограмів, так вона одразу починає отримувати коментарі про те, чи не є вона вагітною.

Не лише її єдину у цьому підозрюють. Був час, коли й в Ані Лорак пильні прихильники помітили животик. Чим закінчилася історія, пропонуємо вам подивитися у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.