Які родини зірок – приклад вірності й любові: Оля і Вадим Полякови, Ольга Сумська і Віталій Борисюк та інші

Чи існує кохання у шоу-бізнесі? Ця сфера дуже мінлива і завжди працює на те, щоб зацікавити глядача, тому не всьому тут можна вірити.

Шоу-бізнес – екстравагантна сфера. Тут головні навіть не зірки, а їх прихильники, адже популярність зірки вимірюється цікавістю до неї. Часто знаменитості ідуть на хитрощі, щоб заволодіти увагою ще більшої кількості людей. У хід ідуть навіть нечесні способи самопіару: спекуляції на темах здоров’я, ментальних відхилень, шлюбів та розлучень.

Не секрет, що є розповсюджений прийом, коли продюсери вигадують для своїх підопічних гучні романи, які насправді є лише фейком. Проте, і тут є чесні знаменитості, які вийшли заміж за кохану людину та тримаються її все життя.

Оля і Вадим Полякови

Вони познайомилися, коли молодесенька білявка Оля приїхала виступати на святі у вже дорослого Вадима. Пара одразу зрозуміла, що вони створені один для одного. Співачка народила коханому двох дочок.

Оля і Вадим Полякови. Фото взято на просторах мережі.

Камалія та Захур

Історія знайомства Камалії та її пакистанського принца дуже схожа на долю Полякової Олі: артистка зустріла свою долю теж під час виступу на корпоративі. Проте, дуже довго Наталія (так звати Камалію насправді) не приймала знаки уваги наполегливого Захура. Тим не менш, він її очарував. Родина у зірки міцна: двоє дочок-близнят.

Камалія з чоловіком
Камалія з чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ось ця пара знайшла один одного на сцені театру. Ольга тоді була заміжня, але, коли зустріла Віталія – одразу зрозуміла, що не за того вийшла заміж. Стосунки пари почалися понад 30 років тому.

Ольга Сумська показала старі світлини зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком
Ольга Сумська зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Фото взято на просторах мережі. 

Віталій і Світлана Білоножко

Пара разом провела 40 років життя і зупинятися на цьому не збирається. Лишається тільки по-доброму позаздрити їх ідеальному тандему.

Віталій і Світлана Білоножко. Фото взято на просторах мережі.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.