Всі чоловіки Марічки Падалко: з ким, крім Єгора Соболєва була помічена талановита брюнетка з “плюсів”

Марічка Падалко причарувала глядача своїм талантом, а не самопіаром на стосунках. Проте, особисте життя все ще лишається дуже цікавою сторінкою її життя.

Марічка Падалко – зразкова мати та успішна професійна телеведуча. Її талант допоміг пробитися на телеекрани у той час, коли це майже було неможливо. Та якщо вона з радістю розповідає про кар’єрні досягнення, про свої стосунки воліє не говорити багато.

Телеведуча Марічка Падалко
Телеведуча Марічка Падалко. фото взято на просторах мережі.

Вона – одна з найскромніших зірок, проте і її особисте життя колись було дуже буремним. Редакція “Сенсації” дізналася про стосунки ведучої з її обранцями.

Марічка Падалко разом зі своєю родиною. Фото взято з простору мережі.

Всім відомо, що зараз жінка має чудовий шлюб з Єгором Соболєвим. Він – поважний громадсько-політичний діяч. Під час подружнього життя обидва зазнали радість батьківства та народили на світ трьох чудових дітлахів.

Допомагала кувати родинне щастя Лідія Таран, адже що Марічка, що Єгор на початку стосунків, у 2004 році, воліли не зустрічатися, адже вже на той момент мали пару. Коли закохані розставили всі крапки над “ї” у колишніх стосунках, родина Падалко спочатку не сприйняла її обранця. Мати жінки була категорично проти. До речі, на той момент Соболєв був ще й народним депутатом.

Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим. Фото взято з простору мережі.

Та вибір вже розлученої Марічки підтримала її бабуся.

Зверніть увагу, що для Падалко шлюб з Соболєвим вже другий.

Про свого першого обранця телеведуча воліє не говорити. Відомо, що їх стосунки тривали близько 15 років, обранець був дуже заможним. Жінка так захоплювалася своєю кар’єрою, що навіть не думала йти в декрет та народжувати коханому чоловіку дитину.

Марічка Падалко розповіла про свою реабілітацію
Марічка Падалко не розповідає про свого першого обранця. Фото взято на просторах мережі.

Якщо вам цікава тема стосунків зірок, радимо ще подивитися відео про Тіну Кароль та Дана Балана:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.