Світлана Лобода досягла бажаного закордоном та повернулася в Україну: поп-діва показала фото зі столиці

Світлана Лобода спочатку зробила кар'єру в Україні, а потім вирішила поїхати до Москви. Втім, сьогодні показала селфі з української столиці. Що це означає?

Світлана Лобода починала свою кар’єру у різних гуртах, проте стати впізнаваною допомогла їй “ВІА Гра”. Проте, у 2004 році артистка вже спробувала себе і у ролі сольної співачки.

Світлана Лобода у складі гурту “ВІА Гра”. Фото взято на просторах мережі.

Розквіт кар’єри прийшовся на 2008 рік. У цей період почалося створення колекції молодіжного одягу “F*ck the macho” за участі Лободи, а ще співачка невпинно працює над своїм стилем і вже наступного року відправляється представляти Україну на Євробаченні.

Ефектний виступ Світлани Лободи на Євробаченні. Фото взято на просторах мережі.

До речі, її виступ був не простим. Вже на відкритті конкурсу вона хотіла привернути увагу до теми насилля у родині. Зірці вдалося викликати резонанс у суспільстві. Європейські журналісти стверджували, що пісня не зовсім підходить для Євробачення. Оцінили тоді на голосуванні виступ відчайдушної українки лише у 76 балів і Лобода зайняла тільки 12 сходинку.

Попри свою творчість, Світлана не раз опинялася на хвилі хейту. Її громадськість почала засуджувати за те, що попри конфлікт на Донбасі, співачка продовжує збирати концерти у Росії. Мало того, її виступи тут почали зривати активісти.

Світлана Лобода
Світлана Лобода. Наші дні. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка взяла рішення переїхати до Росії. Там її персона стала супер популярною, а життя Світлани Лободи почало обговорювати кожне ЗМІ. Саме тому її повернення в Україну не може не здивувати.

На своїй особистій сторінці в Інстаграмі жінка розмістила відео, де підписала місце її теперішнього знаходження.

Світлана Лобода повернулася до української столиці. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Причиною рішення зірки повернутися додому потенційно може бути просування її нового альбому.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.