Віра Брежнєва вимушена захищати чоловіка: від продюсера Костянтина Меладзе відвернулися віддані слухачі

Віра Брежнєва посварилася з підписниками через творчість свого чоловіка.

Українська співачка, екс-віагрянка Віра Брежнєва досить довго проживає в Росії разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. З композитором жінка довго зустрічалася таємно, у ролі коханки і лише згодом стала дружиною.

Сварка у звя`зку з новою композицією

Співачка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про нову пісню яка зовсім скоро вийде. Власне Віра опублікувала уривок пісні – приспів, в якому повторюється фраза “Ти не один”. Повна версія композиції, на жаль, поки недоступна для безкоштовного прослуховування.

У коментарях одна з підписниць заявила, що пісня їй нагадує інші композиції чоловіка Віри Брежнєвої, композитора і продюсера Костянтина Меладзе.

“Костянтин один мотив туди-сюди хитає”, – написала одна дівчина.

“Галино, автор не Костянтин. Заспокойтеся вже”, – відповіла їй Брежнєва. Автора пісні вона при цьому не вказала.

Виявляється, деяким мотиви Віри нагадують сектантство.

“Одне слово повторюють зазвичай і з однієї мелодією сектанти, щоб свідомість людини помутніти. Одне слово постійно – повтори йдуть: “Сестро, сестро “- 10 разів, “Я не свята “- 20 разів,” Доброго ранку “- 100 разів”, – продовжила дівчина.

“Це називається напрямок або стилістика артиста. Пісні у схожому емоційному забарвленню для створення загального настрою. Я це так бачу. Іноді, щоб настрій покращився, недостатньо послухати одну пісню “Хороший день”, потрібно ще що-небудь таке, як “Реальне життя ” , “Любіть один одного”, – заявила Віра Брежнєва невгамовній підписниці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.