Аліна Гросу пояснила, чому намагається приховати стосунки з Романом Полянським: “Це батько моїх дітей”

Аліна Гросу має негативний досвід у шлюбі, тож тепер вона зробить все інакше!

Молода українська виконавиця Аліна Гросу разом з її новим обранцем 37-річним російським актором та режисером Романом Полянським розповіли про свої стосунки і відповіли, чи є між ними роман.

Пара чи не пара?

У програмі “Світське життя з Катериною Осадчою” на телеканалі “1 + 1” пара публічно так і не підтвердила, що між ними є щось більше, ніж спільне співробітництво. А ось зірка серіалу “Іграшки” зізнався, що вже переїхав в Україну. Коли журналістка запитала про спільне житло, він зямявся та не знайшов, що відповісти. Іноді мовчання – краща відповідь на запитання.

“Я ще не говорила, що це мій хлопець. Пошукайте. Я як заміж виходитиму, ось тоді скажу”, – відповіла Гросу, додавши, що про нові стосунки вона оголошувати не поспішає, оскільки не хоче, щоб повторилася історія з її колишнім чоловіком , також росіянином.

Роман не зміг збрехати і таким чином відповів на всі запитання.

“Я хочу показати людину “Ось це мій чоловік “. Або, напевно, навіть з дітьми “Це батько моїх дітей “. І тоді, щоб це було вже зрозуміло. В першу чергу, ми партнери на знімальному майданчику. Він у мене знімається, я – у нього в фільмі знімаюся. у нас таке колективне виробництво “, – розповіла співачка Осадчій.

Нагадуємо, що не так давно молода жінка розлучилася з російським бізнесменом Комковим. Ініціатором розлучення став Олександр. Спочатку хлопець запропонував співачці пожити окремо. Після цього він закрутив роман з жінкою, яка була старша за нього. Він довго зберігав мовчання і відхилявся від коментування розучення. Однак нещодавно Олександр все-таки відверто назвав причину їх розставання. Зробив він це в бесіді з журналістами програми “Зірковий шлях”. За словами Олександра, причиною розлучення стало спільне бажання розійтися. З Аліною він не спілкується, але сказав: бажає їй тільки всього найкращого і успіхів у творчості.

Схожі статті