Олександр Еллерт показав квиток та ошелешив новиною про те, що пройшов відбір на колонізацію Марсу. Деталі

Зірки всю зиму хизувалися один перед одним своїми поїздками на курорт. Ці перегони виграв Олександр Еллерт, опублікувавши історію про подорож на Марс.

Олександр Еллерт став справжньою зіркою після того, як найвідоміша українська холостячка Ксенія Мішина віддала йому руку та серце.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Чоловік вже давно працює у розважальній сфері. Ще будучи студентом, Олександр почав виступати на сцені, а потім спробував заробляти тим, що проводив різні свята. Сам шоумен родом з Донецької області і, коли почалася війна, він вирішив поїхати до столиці, щоб розпочати нове життя.

Втім, свою мрію про шоу-бізнес не полишив. Спробувавши себе у проекті “Розсміши коміка”, Олександр Еллерт витягнув щасливий квиток: його помітили хлопці з “Квартал 95” та запропонували співпрацю.

Та справжній сюрприз чекав на нього попереду: Ксенія Мішина звернула увагу на учасника проекту та зрозуміла, що між ними справжнє кохання.

Мішина обрала переможця шоу
Мішина обрала переможця шоу: ним став гуморист Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Далі в пари все розвивалося, немов за сюжетом гарного романтичного кіно: одразу вирішили жити разом, познайомили дітлахів та навіть всі разом відправилися закордон на відпочинок. Втім, нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі Олександр заявив про перспективу нової несподіваної подорожі.

Олександр Еллерт зібрався підкорити Марс. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки шоумена.

Радісний артист розповів, що отримав листа, де зазначалося, що він виграв путівку на червону планету. Щоправда, подорож станеться не скоро. Більше подробиць Олександр не зміг повідати та обмежився цією короткою інформацію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.