Які гонорари отримують зірки українського шоу-бізнесу: Ірина Білик, Оля Полякова та інші. Гра варта свічок

Чи так це дорого - замовити на корпоратив зірку?

Оля Полякова

Образ Суперблондинки зробив Ольгу однією з найуспішніших зірок української естради. Замовити Олю Полякову на корпоратив, весілля, юбілей чи день міста мріє вся країна. В її концертному графіку точно немає вільних дат, а на білявку чекають не тільки на українських сценах, але й за кордоном.

Вартість виступу Олі Полякова є сягає 540 тисяч гривень. Але необхідно розуміти, що витрати гонораром не обійдуться. Адже треба буде заплатити за трансфер, вартість квитків, проживання усієї команди в готелі, харчування усього колективу з відповідно райдеру, пересування артиста по місту та інші витрати. На свята звісно ж вартість гонорарів збільшується і іноді у 2 рази.

Віра Брежнєва

Зараз артистка проживає у Москві разом зі своїм чоловіком – композитором Костянтином Меладзе. Тому вартість її виступу значно більша, але й співачці доведеться складніше, ніж українським виконавцям. Агенство у Дніпрі, через яку можна замовити артистку обіцяє, що свято в якому прийматиме участь Брежнєва, буде наповненим прекрасним музичним супроводом, професіональною акторську роботою зірки і приємною енергетикою. Представники агенства зазначають, що вартість таланту виправдана великою роботою над собою і неймовірною цілеспрямованістю, а саме 800 тис. гривень.

Ірина Білик

Ірина Білик просить за свій виступ 800 тис гривень. Яскрава та епатажна зірка української естради працює співачкою уже 30 років і заслужила авторитет професійної артистки, що виправдує ціну на її творчість. Доречі запросити її можна на будь-яке свято: від дня народження до весілля, від корпоративу до заходу регіонального масштабу. Організацію процесу роботи бере на себе агенство, через яке можна замовити співачку.

Гайтана

Гайтана вже не звучить з телеекранів та радіо, але усі її добре пам’ятають , і досі наспівують її пісні. Ціна на її виступ не така велика, як у вищевказаних співаків, але замовити її не кожному по кишені. Виступ співачки коштує 240 тис. гривень і звісно треба враховувати витрати на організацію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.