Зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк живуть на широку ногу та годують собак ресторанною їжею

Собаки Ольги Сумської неймовірні щасливці, адже розкошують не по-собачі.

Подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка вважається одним з найміцніших та найгарніших на просторах українського шоу-бізнесу.

Картина ідеального сімейного життя

Незважаючи на понад 25 років спільного життя, актори як і раніше кохають один одного і навіть не думають розходитися. У 90-х актори познайомилися на студентській новорічній вечірці у друзів, часто перетиналися в інституті, а під час роботи над мюзиклом “Кандид” за Вольтером, де акторам дісталися ролі закоханих, між ними зав’язався скандальний  роман. Як відомо, чоловіки відомої актриси – люди творчих професій, і колишній, і нинішній. Євген Васильович Паперний пишається, що до сих пір залишається в статусі першого чоловіка актриси. Вони разом грають у театрі і, наскільки відомо пресі, не мають конфліктів через минуле.

Собаки подружжя

За пораду і доньки Ольга Сумська та її чоловік обзавелися двома крихітними собачками породи чіхуахуа. Назвали їх дуже мило – Джессіка та Жасмин. І судячи з останньої публікації на офіційній сторінці ресторану (в якому зірки постійно роблять замовлення) в соціальній мережі Інстаграм, подружжя настільки їх любить, що з радістю вітає їх до столу.

Так, японська кухня виявилася до смаку не тільки Ользі та Віталіку, але й їхнім маленьким вихованцям. До речі, на фото Ольга постала у простому худі з принтом, а Віталік одягнув сорочку у чорно-білу клітинку. Домашній затишок забрав з облич знаменитостей наліт світського суспільства і актори виглядають, як прості працьовиті люди, які відпочивають після робочої неділі. Хіба що собаки за столом трохи підказують, що грошей у подружжя більше, ніж здається.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.