Вагітна дружина Віктора Павліка розповіла про свою першу справжню любов: їздила на могилу та берегла портрет

Катерину Репяхову прихильники Віктора Павліка серйозно не сприймали: молоденька дівчина вискочила заміж за дорослого чоловіка.

Катерина Репяхова тривалий час була концертною директоркою Віктора Павліка. Лише згодом пара відважилася зізнатися, що робочі стосунки переросли в особисті та у них зав’язався роман.

Попри всі жарти з боку критиків, недовіру прихильників, щодо щирості почуттів, дівчина стійко доводила, що дуже любить свого чоловіка. Вона навіть відважилася народити йому дитину.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, якщо про минуле артиста 90-х ми знаємо майже все, то про долю Катерини – не так багато. У цьому матеріалі ми розповімо вам про те, хто, окрім Віктора Павліка є у серці жінки.

Ви будете здивовані, але це також співак, та ще й дуже специфічного жанру – шансону. Мова піде про Михайла Круга.

Виконавець – нині покійний. Шансоньє був убитий членом тверської банди. Бандити напали на будинок артиста, коли той був відсутній вдома. Однак Михайло Круг з дружиною і тещею повернулися додому раніше, ніж планувалося і натрапили на бандитів, один з яких і застрелив Круга.

Катерина Репяхова відвідала могилу співака. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

У Катерини вдома, у Дніпрі стоїть навіть портрет загиблого співака. Крім цього, дівчина знає всі пісні напам’ять і береже чернетку пісні “Мадам”, яку вважає єдиною достовірною у плані написаного тексту рукою Михайла Круга.

Катерина Репяхова береже чернетку Михайла Круга. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Також зірка не раз записувала сторіз у машині, де лунали пісні улюбленого виконавця. До речі, сина Катя хоче назвати також Михайлом…

Схожі статті