Онука Софії Ротару стала черговою жертвою шахраїв: дівчина залишилася без одного із засобів заробітку

Софія Ротару сповістила фанатів, що її онука стала жертвою шахраїв.

Творчий шлях онучки Софії Ротару тільки-но розпочався, але вона добре відома, як в світських колах, так і серед звичайних українців завдяки прекрасні генеалогії. Її родина повністю зайнята творчою діяльністю. Її бабуся та дідусь були музикантами, мама і батько займаються продюсуванням та костюмами, а рідний брат Анатолій захоплюється фотографією. Сама дівчина недалеко пішла від своєї родини і також займається музикою та творчістю, ал також зайнята в професії більш естетичного напрямку: дівчина – модель.

Популярність Софії Євдокименко

За нею спостерігають 160 тисяч підписників щодня. Своєю популярністю вона зобов’язана не тільки бабусі, але й брату, який зміг побачити дівчину в об’єктиві таким чином, що її зміг оцінити увесь світ. Зокрема й модельні агентства. Освіту молодій знаменитості також дали найпрестижнішу. Дівчина довгий час вчилася в Лондоні, а згодом переїхала у Нью-Йорк для побудування подальшої кар’єри та підготовки до подружнього життя з бізнесменом Ждановим.

Хакери у дії

На превеликий жаль, сьогодні Софія Ротару повідомила своїх підписників про те, що її онуку зламали у соціальній мережі Instagram. Таким чином, дівчина зараз немає змоги налагодити зв’язок шанувальниками і більш того від її імені можуть діяти злочинці.

Скріншоти сторіз Софії Ротару.

Софія Ротару додала, що вони роблять все можливе, аби повернути дівчині аккаунт. Варто додати, що справа дійсно серйозна, адже зараз соціальні мережі використовують у якості просування своєї особистості та кар’єри, а також заробітку грошей, тому Софії це може значно вдарити по кишені. З огляду на те, що народна артистка досі не повідомила про позитивні результати їхніх старань — сторінка досі в руках шахраїв.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.