Хто оточує Нелю Шовкопляс? Найпозитивніша ведуча поза камерами перетворюється у кардинально іншу людину

Усі звикли бачити Нелю на екранах позитивною та веселою дівчиною. Яка ж вона дома, в оточенні рідних? І хто саме складає це оточення?

Історія успіху Нелі Шовкопляс здатна надихнути будь-якого на нові звершення та розпочати шляху до своєї мрії.

Успішна родина Нелі Шовкопляс

Неля разом з чоловіком.

Так, телеведуча не має освіти журналіста і приїхала до Києва підкорювати телебачення володіючи тільки бажанням стати телеведучою. Її чоловік Владислав – звичайний вчитель біології, який працював у сільській школі, а вона знаходилася у декреті, коли зрозуміла, що далі так тривати не може. Так пара зрозуміла, що вирушить до Києва. Владислав змінив профіль, та з вчителя перетворився в IT спеціаліста, а Неля по крокувала на курси тележурналістики.

Діти

Сімейне фото.

Усі добре знають, що телеведуча є матір’ю двійнят Тимофія та Матвія. Хлопчиком по 6 років і вони стали найбільшим випробуванням у житті жінки. У гарному сенсі звісно. Завжди позитивна Неля, з народженням дітей зрозуміла, як це стати захисницею. Телеведуча не одноразово зізнавалася, що втратила спокій і тепер весь час думаю про хлопчиків де вона не була. Вона має показати їм світ та коли бачить щось дивовижне, думає про те, як би було добре, щоб вони також це побачили.

“Ти відчуваєш велику відповідальність за дітей. І якщо не дай бог їх хтось хоче образити, у тебе всередині прокидаються до цього невідомі і незвичні відчуття. Ти розумієш, що заради своїх дітей ти готовий перевернути гори, і це прекрасне почуття”, – додала Неля.

Зараз вона є одною з найулюбленіших тележурналістів українських глядачів. Може тому, що вона з народу, ніби як “своя”, а може через нестримний позитив та віру в краще. Адже на негативному фоні, який складають не самі кращі новина, такі як Неля — ковток свіжого повітря.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.