Соломії Вітвіцькій відмовили у вакцинації: через що лікар не прийняв телеведучу на прийом

Відома українська телеведуча вирішила захиститися від коронавірусу, але їй це не вдалося зробити. Чому не взяли на вакцинацію Соломію?

В Україні іде чергова хвиля захворювання на коронавірус. Разом із цим розпочалася вакцинація. Першими отримати препарат змогли медики, а зараз вже вакцина доступна і іншим громадянам.

Захистити себе від такого небезпечного коронавірусу вирішила і популярна телеведуча Соломія Вітвіцька. Разом з колегами знаменитість відправилася до лікарні, але там її чекав справжній сюрприз від нашої системи охорони здоров’я.

Соломія Вітвіцька не втрималася та розповіла всі деталі свого розлучення
Соломія Вітвіцька розповіла, як їй не вдалося отримати щеплення. Фото взято на просторах мережі.

Проте, тележурналістці не вдалося отримати потрібне щеплення. Своєю сумною історію поділилася зірка “плюсів” у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі.

Соломія Вітвіцька розповіла, як їй не вдалося отримати щеплення. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Соломія Вітвіцька розповіла, як їй не вдалося отримати щеплення. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Соломія разом зі своїми колегами приїхала до лікарні. Відмовили тележурналістці у щепленні банально через те, що у неї не була підписана декларація з її сімейним лікарем. Вітвіцька пояснила, що сама не звертала на це ніколи уваги, адже телеканал забезпечив її та її колег страховим полісом.

Втім, у лікарні вимагали саме декларацію з лікарем. В той же час, Соломія наголошує, що ніде не бачила такої інформації, що необхідно в обов’язковому порядку мати угоду з медичним працівником.

Схожі статті