Ані Лорак після повернення до колишнього чоловіка Мурата помітно погарнішала: кохання робить з людьми дива

Ані Лорак здивувала шанувальників новим відео. Сенсація на сенсації.

Галас навколо Ані Лорак не вщухає. Колишнє подружжя роз’їхалося по справах, а журналісти та шанувальники залишилися ні з чим, і лише плекають надії на воз’єднання.

З чого все почалося?

Ані Лорак і Мурат Галчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Усе почалося з того, що Ані Лорак запросила на премію колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. З яким розлучилася, до речі, через його численні зради, до того ж публічні. Через неділю соціальні мережі вибухнули від нової новини: Ані Лорак та турецький мачо обіймалися і танцювали на вечірці Філіпа Кіркорова. Ось так сенсація!

Користувачі одразу ж вирішили, що зірки помирилися. Не тільки через злиті відео. Мурат розстався зі своєю пасією Юлією, а Кароліна заявила, що закохана. Далі більше, навіть серед зірок з’явилися ті, хто вірить у воз’єднання. Наприклад, Олена Водонаєва засудила пару у своїх stories в Instagram. Якщо навіть члени московського світського суспільства вірять у воз’єднання цих двох, то певно для цього є обґрунтовані причини. Однак, щастя користувачів не довго тривало: Ані Лорак полетіла відпочивати на Мальдіви, а Мурат рушив до Києва на відкриття нової будови.

Ані Лорак крутить стегнами на Мальдівах

Тим не менш, на особистій сторінці Ані Лорак в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка невластива співачці. Так, Кароліна вирішила покрутити стегнами під ремікс свого хіта і показати наскільки вона погарнішала за цей короткий проміжок часу. Варто віддати належне, фігура зірки виглядає бездоганно. Видно, що знаменитість займалася спортом та дотримувалася дієт. Як не дивно, результат помітний неозброєному оку.

Схожі статті