Головний вовк країни Олег Винник зізнався, що має кохану: таємна дружина артиста Таюне нарешті буде визнаною

Олег Винник пройшов детектор брехні та зізнався, що має обраницю.

Узимку Олег Винник завітав у студію телепередачі “Говорить Україна”, щоб відповісти на самі каверзні питання та розповісти усю правду стосовно свого особистого життя і кар’єри. У чому він, до речі, досяг успіху.

Правда від Олега Винника

Спеціально для глядачів та своїх шанувальників співак пройшов тест на детекторі брехні. Він підтвердив, що 20 років тому працював гувернером для 2 хлопчиків. А також спростував теорію, що йому допомагала заможна прихильниця на початку його кар’єри.

На питання про пластичні операції, Олег Винник відповів категоричне “ні”. Тобто, найпопулярніший міф стосовно головного вовка країни був розвіяний. Також співак заперечив, що має 32 дітей.

Більшість вірить, що Олег не попрощався з матір’ю. Журналісти повідомляли, що Винник знаходився на концертах, коли його маму ховали. Це виявилося неправдою. Співак одразу ж повернувся з Миколаєва, щоб попрощатися з найріднішою людиною у своєму житті.

Кохана Винника

На запитання про наявність коханої у житті артиста, він відповів “так”. Тобто, здогадки стосовно Таюне можуть бути правдою. Особливо на цю думку наводить той факт, що Винника про це не спитали у студії.

“Мені огидно дивитися, коли потреба у артиста, йому нічого показувати людям, і вивертає своє все. Але робити піар на потаємному я не буду, що у мене ще залишилося? Я навіть коли в ресторан приходжу поїсти, всі знімають на телефон. Я спочатку не міг їсти, а потім змирився. Чи є хоча б одна річ, про яку не хочу говорити? Є те, що для мене святе і сокровенне. І мені не важливо, що зі мною буде завтра. Я сьогодні щаслива людина, адже маю все, що називається щастям”, – сказав Олег Винник.

Схожі статті