Лілія Ребрик вперше заговорила про проблеми доньки у класі: почалися грошові побори в елітній школі

Лілія Ребрик віртуозно змогла поєднати кар'єру та материнство. Втім, у старшої доньки ведучої не обійшлося без конфліктів у школі.

Лілія Ребрик – відома білявка українського телеекрана. Зірка своєю щирістю, безпосередністю і жіночною мудрістю змогла полонити серця сотень українців.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик. Фото взято на просторах мережі. 

Вона починала з ведучої прогнозу погоди на телеканалі “СТБ”, але талант дозволив сягнути нових висот. Зараз Ребрик кожен ранок зустрічає разом з українцями у ранковій телепередачі, а ще вона активно знімається у кіно. Однією з останніх її робіт стала роль у серіалі “Папаньки”.

Лілія Ребрик показала себе на зйомках серіалу “Папаньки”. Фото взято на просторах мережі.

Віртуозно вдалося поєднати Лілії кар’єру та материнство. У шлюбі з Андрієм Диким, вона народила двійко дітей. Старша, Діана, вже школярка.

Лілія Ребрик та Діана Дика
Лілія Ребрик та Діана Дика. Фото взято на просторах мережі. 

Діана навчається у столичній школі №16 з поглибленим вивченням англійської мови. Обрали цей навчальний заклад, аби дитині не доводилося щоранку далеко їхати на навчання.

Лілія Ребрик веде свою маленьку першокласницю до школи. Фото взято на просторах мережі.

Втім і у столичній школі є проблема про яку Лілія Ребрик наважилася розповісти програмі “Зіркове життя”.

Ведуча розповіла, що в їх класі виникла проблема зі здачею коштів на привітання. Є частина батьків, які твердо впевнені, що класні фонди – це корупція.

Лілія Ребрик розповідає про проблеми доньки у школі. Скріншот взято з кадру передачі.

За словами зірки, вчителі спеціально написали у батьківський чат та підкреслили, що є діти, родини яких не здають гроші.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".