Чим живе 19-річна донька Ольги Сумської, яка без жодної ролі вже іменує себе великою артисткою

Ольга Сумська та Віталій Борисюк акторська родина, яка виховала доньок на любові до кіно та театру. Молодша Анна також обрала цю стежку.

Обидві доньки Ольги Сумської виховувалися у творчій атмосфері та любові до Мельпомени. Старша, Антоніна, вже має непогану кар’єру та багато проектів за плечима. Молодша Анна – їй лише 19 років. Вона тільки вчиться майстерності. Втім, її вже не підліткове життя має сотні подій, які дівчина висвітлює у власному акаунті в Інстаграмі.

Ольга Сумська с молодшою донькою
Ольга Сумська с молодшою донькою Анною. Фото взято на просторах мережі. 

Анна, на відміну від дітей інших зірок скромно показує чим живе. Вона не стала популярною блогеркою, як-от Маша Полякова, наприклад, проте, за нею цікаво спостерігати в Інстаграмі.

Багато пише дівчина про своїх батьків. Зокрема дуже поважає маму. Анна вважає її прикладом гармонії.

Не соромиться публікувати Анна і фотографії з пляжу. Втім, юна дівчина не стрибає у кадр у самому купальнику. Вона просто позує у літньому одязі, хоча й на пляжному ліжку.

Не соромиться виставляти на огляд Анна і фотографії із зустрічей з друзями. Видно, що майбутня акторка полюбляє “живі” світлини, де видно непідробні емоції. До речі, донька акторського подружжя розповідала, що у школі у неї були проблеми з комунікацією і її часто булили підлітки…

Ну, і звісно, розповідає Анна і про своє навчання акторської майстерності.

“Ми великі артисти, але не з Америки …
Стоїмо в черзі за знаннями, але “вони” нам ще не довіряють”, – розповіла про день зі свого навчання донька Сумської та Борисюка.

Схожі статті