Як склалося життя капловухої дівчинки з “Єралашу” Анни Цуканової: їй вже за 30 і вона мама двох дітей

Всі, хто дивився "Єралаш", пам'ятають кумедну капловуху дівчинку з веснянками. Звуть її Анна Цуканова і зараз вона вже далеко не дівчинка.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала відомою ще будучи дитиною. У знаменитий гумористичний кіножунрал “Єралаш” Аня потрапила, умовивши маму зайти на кастинг. Спочатку вона знялася в декількох епізодах, а пізніше з’являлася в серіях регулярно.

Подорослішавши, Цуканова твердо закріпила своє бажання стати актрисою. Так, в 2009 році вона закінчила Щукінське театральне училище і тепер за її плечима не один десяток робіт, включаючи ролі в таких популярних серіалах, як “Мажор-2”, “Відмінниці” і не тільки.

Анна Цуканова
Анна Цуканова

За словами Анни, вона жодного разу не погоджувалася зніматися тільки через гроші, оскільки до неї завжди приходили тільки ті ролі, які вона хотіла грати.

До речі, зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Коттом Цуканова познайомилася саме на зйомках “Єралашу”. Тоді ніхто й подумати не міг, що дитяча закоханість переросте в справжню щиру любов, та на даний момент вони разом вже майже 14 років, а 16-річна різниця у віці зовсім не заважає їхньому щастю. Анні скоро виповниться 32, Олександр же відзначив у лютому 48-річчя.

Анна Цуканова з чоловіком
Анна Цуканова з чоловіком

Пара виховує двох дітей — сина Михайла і доньку Лею, причому спадкоємці з’явилися на світ, коли їхні батьки ще не були одружені одне з одним. Актриса не вважає штамп у паспорті чимось особливим, тим не менш, у 2019-му вона все ж стала офіційною дружиною режисера і почала носити подвійне прізвище Цуканова-Котт.

Анна Цуканова з дітьми
Анна Цуканова з дітьми

В даний час героїня статті продовжує зніматися в кіно, а також пробує себе в режисерському кріслі.

Анна Цуканова зараз Анна Цуканова зараз

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".