Нова Холостячка Злата Огнєвіч отримала тумака від колишнього коханця та вирішила шукати щастя на проекті

Злата Огнєвіч дістала усю брудну білизну перед участю в проекті. Адже майбутні учасники мають знати про досвід жінки, за серце якої будуть боротися.

Раніше почути подробиці любовної сфери особистого життя Злати Огнєвіч було неможливо. Співачка серйозно розділяла кар’єру та все, що повинно залишатися поза камерами.

Однак, зважаючи на останні події, артистці необхідно було розповісти про колишній досвід стосунків, щоб учасники розуміли, з якою жінкою мають справу. Тому Злата не соромилася і розповіла журналістам каналу “Україна” усе як на духу, не приховуючи непривабливих деталей.

Биття посуду та ляпас

Красуня Злата Огнєвіч.

Злата розповіла, що останні стосунки, в яких вона перебувала, були схожі на італійські. Пара постійно сварилася і розмовляла на підвищених тонах. Співачка пригадала, що вони били посуд і були схожі на сімейку з Півдня.

Втім, роман дуже швидко вигорів. Під час однієї з таких бурхливих сварок чоловік не стримався та дав ляпаса коханій. А потім швидко покинув квартиру.

“І дійшло до того, що він мене вдарив по обличчю і пішов з дому. Коли він повернувся, я сказала: “Все, збирай валізи, на цьому все закінчено”. Це була остання крапля”, – згадала Злата Огневич.

На цьому відносини Злати Огнєвіч з колишнім хлопцем дійсно були закінчені. Наступна Холостячка підкреслила, що не відчувала себе у безпеці поряд з ним і боялася його, тому ніякі прохання пробачити не подіяли на неї.

Злата Огнєвіч

Нагадуємо, що раніше Злата не була готовою до серйозних стосунків, так як була сконцентрована на розвитку музичної кар’єри. Зараз зірка запевняє, що здатна поєднувати родину та сцену і мріє про весілля.

Бажаємо дівчині знайти своє кохання на проекті і бути щасливою!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.