Старший син Христини Орбакайте не запросив зіркову матір та бабусю Аллу Пугачову на свій день народження

Нещодавно старший син Христини Орбакайте і онук Алли Пугачової Микита Пресняков відзначив 30-річчя, на яке не став запрошувати знаменитих родичок.

21 травня Микиті Преснякову виповнилося 30 років, на честь чого він закотив гучну тематичну вечірку у власному заміському будинку — подарунок від улюбленої бабусі Алли Борисівни. Всі гості були одягнені у відомих героїв аніме, однак серед них не виявилося нікого з зіркової рідні іменинника, крім молодшого брата Дені Байсарова.

Орбакайте і Примадонна не ображаються на Микиту, оскільки він пообіцяв їм влаштувати ще одне свято в колі сім’ї:

“Нам відразу сказали, що це буде чисто молодіжна тусовка. А ми, родичі, вже пізніше в сімейному колі відзначимо його свято. Ми так раніше часто робили, коли він був маленький. Наприклад, його п’ятиріччя ми поєднали з моїм 25-річчям “, — наводить слова Христини видання “Собеседник“.

Вечірка до дня народження Микити Преснякова
Вечірка до дня народження Микити Преснякова

Незважаючи на те що на святі сина співачка не була присутня, подарунок йому все ж зробила. Все банально просто — Орбакайте вручила спадкоємцю кругленьку суму:

“Що потрібно людям у віці Микити? Зрозуміло що — гроші. Я йому їх і подарувала, а він вже що захоче, те собі і купить”.

Алла Пугачова з онуком Микитою та донькою Христиною Орбакайте
Алла Пугачова з онуком Микитою та донькою Христиною Орбакайте

Свого первістка Христина народила від музиканта Володимира Преснякова, відносини з яким так і не привели до весілля. При цьому вони розлучилися мирно і до сих пір з теплом ставляться одне до одного.

Як не можна краще це підтверджує останній пост Преснякова в Інстаграмі — він зворушливо привітав мати свого первістка з 50-річчям:

“Дорога Христиночка! Сьогодні твій день. Я дуже радий цьому і тому, що ти колись з’явилася на світ! Адже через роки на світ з’явився наш незвичайний син! Дякую величезне тобі за нього. Дякую за нашу юність. Я думаю, що багато чого в житті визначено, це і є — доля. Ми повинні були зустрітися і втілити в реальність наші удачі та помилки і подарувати світу Нікітона. Вітаю тебе з першою крутою датою. Будь щаслива! З Днем народження!”, — написав Володимир.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.