Як виглядає син покійного Михайла Круга, якому був лише 1 місяць, коли його батько трагічно пішов з життя?

Олександрові був лише місяць, коли його батька вбили у власній домівці. Як він виглядає зараз та чим живе?

Ірина Круг, вдова Михайла Круга, нещодавно стала гостею шоу “Доля людини”. 44-річна зірка розповіла Борису Корчевнікову, про своє подружнє життя і показала сина Сашу, якому був лише місяць на день трагедії.

Як хлопчик виховувався?

Сашко не залишився без батька. Його виховував вітчим Сергій, хоча він стверджує, що той так і не зміг замінити справжнього батька.

“Він завжди знаходив якісь шляхи спілкування з Сашею. Вони разом їздили на полювання. У нас не було серйозних конфліктів, він хороша людина. Я впевнена, що за мене він теж свої груди підставить”, – зазначила Ірина. — Вітчим поклав все, щоб він і вчився добре, і в Кадетський корпус потрапив”,

Її слова підтвердив сам Олександр Круг.

Ірина та Олександр Круг.

Як живе та виглядає зараз?

Ірина та Олександр Круг.

18-річний Олександр Круг пішов по стопах батька. Мати не очікувала, що Саша співатиме. Це не входило в їхні плани. У минулому році він поступив в Щукінське. А в лютому 2020-го взяв прізвище Круг. Родина дуже хоче, щоб це ім’я залишилося. Це їхня спадщина.

Коментарі стосовно інтерв’ю Ірини і Олександра.

Хлопець виріс справжнім красуня, а дівчата захоплюються його зовнішністю та милуються через екрани.

Нагадуємо, що у серпні 2019 року раніше підозрюваний в причетності до злочину Олександр Агєєв зізнався в скоєному. За словами чоловіка, він і його напарник Дмитро Веселов не планували нікого вбивати, а проникли в будинок з метою пограбування. Друг Михайла Леонід Телеш припустив, що у злочинців був свій мотив. Він висунув версію, що кримінальний авторитет Твері, де проживав бард і його рідні, хотів налякати співака.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.