Женя з “Татусевих доньок” офіційно підтвердила розлучення з чоловіком після 8 років шлюбу: в них двоє дітей

Дарина Мельникова офіційно підтвердила, що розлучилася з чоловіком.

Нещодавно зірка сіткому “Татусеві доньки” Дарина Мельникова зробила несподівану заяву. Актриса повідомила, що офіційно розлучилася зі своїм чоловіком Артуром Смоляніновим.

Причини розлучення

Дарина розповіла, що ніяких конкретних причин для цього не було, зазначивши, що це стало спільним рішенням. Претензій один до одного колишнє подружжя не мають. Про це акторка розповіла на YouTube-каналі FAMETIME.TV.

“Ми розійшлися. Проте, у нас є сім’я, є діти. Ми не дуже давно розлучилися. Це не пов’язано ні з якими кризами у відносинах, просто так склалися обставини і все. Карантин взагалі ні до чого. Але ми в будь-якому випадку залишаємося партнерами і батьками наших дітей. У нас був класний досвід, ми залишилися в добрих стосунках. Не знаю, кому б я ще так довіряла дітей, себе, своє життя. Я не знаю що буде далі. Буває таке, що люди розходяться, сходяться. Ми залишаємося батьками і друзями, і я взагалі велика його прихильниця. Це було обопільне рішення. Діти про це знають”, – розповіла Мельникова.

Дарина та Артур Смолянінов.

Дарина також заявила, що всі припущення ЗМІ про їх розлад у родині не є правдою:

“Те, що відбувалося в родині, і що писали в пресі, це не має ніякого відношення до реальності. Наші відносини як чоловіка і дружини були, і тепер вони закінчилися, і це факт. А про те, що там було всередині, ми з Артуром не вважаємо за потрібне розповідати”, – додала акторка.

Також Дарина повідомила, що не готова до нових стосунків тому, що зараз особливо занурена в роботу.

Нагадуємо, що  2013 році зірка серіалу Дарина Мельникова вийшла заміж за Артура Смольянинова. У жовтні 2015 року у пари народився первісток Артур, а в грудні 2018-го другий син Марк.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.