Переможниця ДНК-лотереї: 40-річна онучка Григорія Чапкіса показала бездоганну фігуру та обличчя без макіяжу

Онучка Григорія Чапкіса Анна показала, як може виглядати жінка в 40 років.

Анна Сафрончик — не тільки онучка легендарного хореографа Григорія Чапкіса. Вона відома серед італійців акторка, на яку підписано півмільйона користувачів мережі.

Знаменитість народилася в Києві. Майбутня артистка в 13 років переїхала в Італію разом з мамою, де вже й побудувала кар’єру. Зокрема, знаменитість знялася таких стрічках “Протилежності притягуються”, “Заплутана історія” і серіалі “Донька Елізи: Повернення в Рівомброз”.

Фігура Анни Сафрончик

Прекрасній акторці 40 років. Не дивлячись на вік, вона виглядає так, наче тільки вчора закінчила школу.

Нещодавно на особистій сторінці італійської знаменитості а соціальній мережі Інстаграм з’явилася публікація, у якій дівчина постала у відвертому бікіні на пляжі. Важко уявити, якої праці їй коштував настільки карколомний вигляд. Зірка підтягнута, струнка та має неперевершений стан шкіри.

Нагадуємо, що нещодавно відомий український хореограф Григорій Чапкіс розповідав, що його родина агресивно відреагувала на появу у його житті четвертої дружини. Мовляв, мріє отримати весь спадок чоловіка і немає до нього щирих почуттів. Зі сльозами на очах танцюрист пригадав, як син та донька повернулися в Україну, щоб змусити батька переписати на них майно. Ця подія розбила серце чоловіка вщент.

Втім, теорія зіркових дітей виявилося неправдою. Навіть після цієї події обраниця Григорія залишається жити з ним, а дохід має з прибутку від ювелірного магазину. Сподіваємося, що батько та його діти знайдуть спільну мову та зможуть забути про цей неприємний інцидент.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.