(Фото) Юрій Горбунов розповів про майбутню доньку, а Катерина Осадча натякнула, що пологи не за горами

Пара Юрія Горбунова та Катерини Осадчої чекає на малюка. Зірка світських хронік не змогла більше приховувати свій "цікавий стан".

Подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова вважається ледь не зразковим в українському шоу-бізнесі: пара не втомлюється показувати свої почуття, але особисті родинні речі на огляд прихильникам не виносить.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Стосунки не заважають телеведучим навіть працювати разом. Після того, як у 2017 році всім стало відомо про те, що зірки одружилися, за їх творчістю стало спостерігати ще цікавіше.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Та дуже скоро легенда світських хронік, Катерина Осадча, піде у декрет. Зірка носить під серцем вже третю дитину (другу від Горбунова). Приховувати зростаючий живіт вже ніяк не вдається. Нещодавно теледіва показала світлину, де позує у сонячний день. Артистка наділа пишну сукню, намагаючись прикрити живіт.

Та сама фігура Катерини вже видає: термін вагітності добігає кінця. Нагадаємо, що запідозрили Осадчу у “цікавому стані” ще у лютому, і вже тоді зірка екрану мала округлу фігуру.

Катя Осадча бере інтерв’ю для програми “Світське життя”. У кадрі Соломія Вітвіцька.

Юрій Горбунов хоче доньку

Наразі телеведучий виховує маленького сина Івана та радіє за успіхи свого 18-річного пасинка Іллю. Та у програмі “Слава+” чоловік прямо розповів, що для повного щастя йому не вистачає доньки.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скріншот взято з кадру передачі.

Артист натякнув, що з коханою Катею він над появою маленької принцеси працює. Зауважимо, що статі майбутньої дитини пара не розголошує.

Схожі статті