Сільська модниця з яскравим макіяжем: як Леся Нікітюк виглядала в “Розміши коміка” на самому початку кар’єри

Народна улюблениця Леся Нікітюк вже давно блищить на українському телебаченні, а почалося все з її участі в "Розсміши коміка".

Леся Нікітюк виросла в звичайній родині робітників з винятковим почуттям гумору і гостротою мови, які вона, безумовно, успадкувала. Під час навчання в інституті героїня нашої сьогоднішньої статті поєднувала заняття з грою в КВК, який врешті і завів її на вітчизняне телебачення. Це сталося у 2009-му — це той рік, що змінив життя Лесі назавжди.

Леся Нікітюк у 18 років
Леся Нікітюк у 18 років

Отримавши диплом вчителя, Нікітюк поклала його в тумбочку і разом з подругою по команді КВК Олею Панасенко вирушила підкорювати телеглядачів. Висока блондинка в образі сільської модниці і тусовщиці поруч з брюнеткою, яка беззаперечно прислухається до слів “левиці”, підкорили публіку.

Перші кроки вони зробили в “Бігуді Шоу” шоумена Дяді Жори, після чого дісталися до “Розсміши коміка” на “Інтері”. Тоді в складі журі були нинішній президент країни Володимир Зеленський та його друг по студії “Квартал 95” Євген Кошовий.

Дівчата двічі виграли значний грошовий приз – спочатку 50 тисяч гривень, а потім ще 20, разом з чим їх дует став вельми популярним і на просторах мережі. Їх найвідоміші мініатюри зібрали по декілька мільйонів переглядів на YouTube, та й досі збирають захоплені коментарі від користувачів.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Надихнувшись успіхом, Нікітюк вирішила спробувати свої сили на кастингу в тревел-шоу “Орел і решка” і не прогадала. Тепер вона є однією з найулюбленіших шанувальниками ведучих цього проекту, а також в цілому на всьому українському телебаченні.

Схожі статті