Григорій Чапкіс помер: після кончини хореографа нарешті стало відомо ким є його четверта молода дружина

13 червня не стало легендарного хореографа, Григорія Чапкіса. Пішов у вічність артист на 91 році життя.

Григорій Чапкіс – справжній феномен радянської та української естради. Він проявив любов до танцю ще у юності. У 15 років талановитого хлопця навіть запросили виступати у Кремлі перед більшовицькою елітою.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Григорій Чапкіс мав молдовське походження і народився у Кишиневі тоді, коли його окупували румуни. Втім, чоловік ніколи не зважав на національності і з любов’ю виконував молдавські та українські танці.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Цікавим є не тільки творчий шлях. Головну інтригу тримав хореограф до останнього: хто та таємнича молода особа, яка вийшла заміж за 90-річного артиста.

Її звати Міла

Своєї обраниці Чапкіс так і не встиг представити прихильникам. На справді, він і не поспішав цього робити, адже відчував, що його нерівний шлюб може накликати купу негативу в адрес коханої.

Квартира Чапкіса перетворилася на музей спогадів про Григорія

Відомо, що жінка причарувала танцюриста своєю увагою і турботою. Мілі 38 років і, отримавши пропозицію руки та серця, вона навіть не подумала, що коханий старше її на 51 роки.

Програмі ЖВЛ Григорій хвалився, що дружину собі знайшов забезпечену – вона бізнес-леді й тримає ювелірний бутик.

Діти хореографа, особливо донька, яку ви могли бачити на головному фото не сприйняли серйозно нову пасію: були впевнені, що молодиця має свій підступний інтерес.

Та зараз навіть ці родинні чвари відійшли на другий план, адже голова сімейства вже спочиває вічним сном…

Схожі статті