Як виглядає пам’ятник покійної матері Олега Винника: у скільки обійшовся простецький антураж на кладовищі

Олег Винник втратив маму у 2018 році. Дізнайтеся, як зірка береже пам'ять про найріднішу людину.

Втрата матері була тяжким випробуванням для Олега Винника. Чоловік буквально перед концертом дізнався новину, а скасувати виступ було неможливо. Зі сльозами на очах та тяжким серцем виступав артист перед своїми прихильниками.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник і Таюне

Ганна Яківна народилася у 1938 році. Останні місяці життя хворіла, до цього у жінки була операція, на яку гроші заробляв Олег у Німеччині. Через постійну зайнятість артист рідко бував вдома і не встиг попрощатися з мамою.

Ганна Винник – мати Головного вовка країни

Жила у рідному селі жінка та відзначалася скромністю. Таким же скромним, але дуже вишуканим зробив її син і пам’ятник для Ганни Яківни.

Олег замовив чорну плиту та помістив на ній фото матері останніх років: на ньому жінка зображена у своїй звичній хусточці. Добрими очима дивиться Ганна на всіх, хто приходить до неї вшанувати пам’ять.

Пам’ятник матері Олега Винника

Похована Ганна поруч зі своїм чоловіком, який відійшов у небуття раніше за неї на 5 років. Пішов з життя раптово від серцевого нападу. Так, ні батько, ні матір Головного вовка країни не доїхали на концерт сина.

Журналісти намагалися потрапити на похорон матері Винника

Програмі “Зірковий шлях” Олег Винник розповів про те, як намагалися потрапити представники ЗМІ на його прощання з Ганною Яківною. Вмовляли прийти під приводом суспільно значимої події.

Та від такого тиску з боку медіа, співак ще більше став приховувати особисте життя. Не видає навіть того, у скільки йому обійшовся цвинтарний антураж.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.